The Sims 4 Život na horách CZ [Origin]

22,99 

Zdieľať:

Objavte nové dobrodružstvá s The Sims 4 Život na horách CZ [Origin]. Toto rozšírenie ponúka jedinečné aktivity ako lyžovanie, snowboardovanie a relaxáciu v horúcich prameňoch. Vytvorte si vlastný domov inšpirovaný japonskou architektúrou a budujte silné vzťahy so Simíkmi. Pripravte sa na hodiny zábavy a objavovania v malebnom horskom prostredí!

Kód: 414709 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4 Život na horách CZ [Origin]

Pripravte sa na jedinečný zážitok s rozšírením The Sims 4 Život na horách, ktoré vás zavedie do malebného prostredia hôr, kde sa môžete tešiť na množstvo nových aktivít a dobrodružstiev. Toto rozšírenie, vydané spoločnosťou Electronic Arts, ponúka hráčom možnosť objaviť krásy zimných športov, relaxovať v prírodných horúcich prameňoch a navrhnúť si vlastné bývanie inšpirované japonskou architektúrou.

V The Sims 4 Život na horách sa vaši Simíci môžu vydať na vzrušujúce výpravy, kde sa naučia nové zručnosti a prekonajú rôzne výzvy. Vydajte sa na lyže alebo snowboard a zažite adrenalínové zjazdy po zasnežených svahoch. Ak preferujete pokojnejšie aktivity, môžete si užiť relaxáciu v horúcich prameňoch, ktoré ponúkajú ideálne miesto na oddych a regeneráciu po náročnom dni.

Okrem športových aktivít sa rozšírenie zameriava aj na budovanie vzťahov. Vyzvite svojich Simíkov, aby sa vyšplhali na vrchol hory a vytvorili si silné priateľstvá s ostatnými obyvateľmi. Spoločné dobrodružstvá a zdieľanie zážitkov posilnia ich vzťahy a prinesú do hry nové dynamiky.

Jednou z najzaujímavejších vlastností tohto rozšírenia je možnosť navrhnúť si vlastný domov. Inšpirujte sa japonským štýlom a vytvorte si unikátne bývanie, ktoré odráža vašu osobnosť a životný štýl. S množstvom nových dekoratívnych prvkov a nábytku môžete prispôsobiť každý detail svojho domova, aby ste vytvorili útulné a harmonické prostredie.

Rozšírenie The Sims 4 Život na horách je ideálne pre všetkých fanúšikov série, ktorí hľadajú nové výzvy a možnosti. S jeho pomocou sa môžete ponoriť do sveta, kde sa spája adrenalín, relaxácia a kreativita. Nezáleží na tom, či ste skúsený hráč alebo nováčik, toto rozšírenie vám ponúkne hodiny zábavy a objavovania.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvá a objavte všetky tajomstvá, ktoré hory skrývajú. The Sims 4 Život na horách je skvelým spôsobom, ako obohatiť svoj herný zážitok a prežiť jedinečné chvíle so svojimi Simíkmi. Nezmeškajte túto príležitosť a vyrazte na cestu za dobrodružstvom!