Car Mechanic Simulator 2015 [Steam]

3,99 

Zdieľať:

Objavte svet automechaniky s hrou Car Mechanic Simulator 2015 na platforme Steam. Staňte sa profesionálnym automechanikom, rozvíjajte svoj autoservis a zlepšujte svoje zručnosti. Hra ponúka realistické mechanické procesy, širokú škálu vozidiel a unikátne výzvy, ktoré vás vtiahnu do akcie. Nakupujte ojazdené autá, diagnostikujte ich problémy a opravte ich na predaj. Vytvorte si vlastný úspešný autoservis a preukážte svoje schopnosti v Car Mechanic Simulator 2015.

Kód: 416470 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Car Mechanic Simulator 2015 [Steam]

Vstúpte do fascinujúceho sveta automechaniky s hrou Car Mechanic Simulator 2015. Tento realistický simulátor vás prenesie do úlohy profesionálneho automechanika, kde budete mať možnosť premeniť svoj malý podnik na renomovaný autoservis. Hra ponúka široké spektrum aktivít, ktoré vám umožnia rozvíjať svoje zručnosti a rozširovať dielňu, čím sa dostanete na vrchol automobilového priemyslu.

Jednou z hlavných výhod Car Mechanic Simulator 2015 je možnosť nakupovať ojazdené vozidlá, ktoré si vyžadujú vašu odbornú starostlivosť. Po dôkladnej diagnostike a oprave môžete tieto vozidlá vrátiť do pôvodného stavu a následne ich so ziskom predať. Hra ponúka realistické mechanické procesy, ktoré vám umožnia zažiť skutočné výzvy, s ktorými sa automechanici stretávajú v každodennej praxi.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Unikátny foto režim: Uložte si spomienky na vaše najdrahšie vozidlá a zdieľajte ich s priateľmi.
  • Realistická grafika: Hra ponúka detailné modely vozidiel a realistické prostredie, ktoré vás vtiahne do akcie.
  • Široká škála vozidiel: Od klasických áut po moderné modely, každý nájde niečo pre seba.
  • Možnosť rozšírenia dielne: Investujte do nových nástrojov a vybavenia, aby ste zlepšili svoje služby a zvýšili zisk.
  • Rôzne úlohy a výzvy: Každé vozidlo prichádza s unikátnymi problémami, ktoré musíte vyriešiť, aby ste uspeli.

Hra Car Mechanic Simulator 2015 je ideálna pre všetkých milovníkov áut a tých, ktorí sa chcú naučiť viac o mechanike. S realistickým prístupom a množstvom detailov sa môžete tešiť na hodiny zábavy a učenia. Vytvorte si vlastný autoservis, zlepšujte svoje zručnosti a staňte sa majstrom v oblasti automechaniky.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušujúci svet automechaniky a preukázať svoje schopnosti v Car Mechanic Simulator 2015. Pripravte sa na výzvy, ktoré vás čakajú, a ukážte, že ste najlepším automechanikom v okolí!