BlazBlue: Chrono Phantasma Extend [Steam]

5,99 

Zdieľať:

Objavte BlazBlue: Chrono Phantasma Extend na Steam, jedinečnú bojovú hru s 28 hrateľnými postavami, vrátane nových postáv Celica a Lambda. Využite inovatívny „Drive Button“ systém a strategický „Barrier Gauge“ meter pre dynamické súboje. Ponorte sa do režimu „Remix Heart“ a zažite bohatý príbeh s prekvapeniami. Vysokokvalitná grafika a skvelý zvukový zážitok robia z tejto hry ideálnu voľbu pre fanúšikov bojových hier.

Kód: 416424 Kategória: Vydavateľ:

O hre

BlazBlue: Chrono Phantasma Extend [Steam]

BlazBlue: Chrono Phantasma Extend je jedinečná bojová hra, ktorá posúva hranice žánru a ponúka hráčom nezabudnuteľný zážitok. Vydaná spoločnosťou PQube, táto verzia pre PC je ideálnou voľbou pre fanúšikov bojových hier, ktorí hľadajú hĺbku a variabilitu v hernom systéme.

Jednou z najvýraznejších vlastností BlazBlue: Chrono Phantasma Extend je rozšírený zoznam hrateľných postáv, ktorý teraz obsahuje až 28 postáv. Medzi novinky patrí aj Celica a Lambda, ktoré obohacujú herný zážitok a ponúkajú nové stratégie a herné štýly. Každá postava má svoje jedinečné schopnosti a bojové pohyby, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl podľa vlastných preferencií.

Hra sa vyznačuje inovatívnym systémom „Drive Button“, ktorý umožňuje hráčom predvádzať výstredné a efektné bojové pohyby. Tento systém pridáva do hry dynamiku a zábavu, pričom hráči môžu experimentovať s rôznymi kombináciami útokov. Okrem toho, nový „Barrier Gauge“ meter poskytuje hráčom možnosť rozhodnúť sa, kedy útočiť a kedy blokovať, čím sa zvyšuje strategická hĺbka súbojov.

BlazBlue: Chrono Phantasma Extend tiež obsahuje režim „Remix Heart“, ktorý ponúka nový pohľad na príbeh a postavy. Tento režim je ideálny pre tých, ktorí sa chcú hlbšie ponoriť do sveta BlazBlue a objaviť nové príbehové línie a interakcie medzi postavami. Hráči sa môžu tešiť na bohatý naratív a množstvo zaujímavých zvratov, ktoré obohatia ich herný zážitok.

Grafika hry je na vysokej úrovni, s nádhernými animáciami a detailnými prostrediami, ktoré vytvárajú pohlcujúci svet. Hráči sa môžu tešiť na vizuálne pôsobivé súboje, ktoré sú doplnené skvelým zvukovým spracovaním a hudbou, ktorá umocňuje atmosféru hry.

BlazBlue: Chrono Phantasma Extend je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov bojových hier, ktorí hľadajú hru s hlbokým herným systémom, rozmanitými postavami a pútavým príbehom. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený hráč, táto hra ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na intenzívne súboje a nezabudnuteľné herné zážitky, ktoré vás vtiahnu do sveta BlazBlue.