LEGO Jurassic World [Steam]

3,99 

Zdieľať:

Zažite dobrodružstvo v LEGO Jurassic World na Steam, kde sa prelínajú príbehy z ikonických filmov Jurský park a Jurassic World. Hrajte s obľúbenými postavami, objavujte otvorený svet, plňte úlohy a odomykejte nové postavy a vozidlá. S klasickým LEGO humorom a kooperatívnym režimom si užijete zábavu s rodinou a priateľmi. Stiahnite si túto jedinečnú hru na PC digital a ponorte sa do sveta dinosaurov!

Kód: 417340 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Jurassic World [Steam]

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo v svete dinosaurov s hrou LEGO Jurassic World. Táto jedinečná videohra, vydaná spoločnosťou Warner Bros. Games, vás zavedie do fascinujúceho univerza, kde sa prelínajú príbehy z ikonických filmov Jurský park, Jurský park: Stratený svet, Jurský park 3 a Jurassic World. Hráči sa môžu tešiť na kombináciu akcie, humoru a kreativity, ktorá je typická pre LEGO hry.

Hra ponúka jedinečnú možnosť prežiť a prežiť všetky štyri filmy v LEGO podobe. S klasickým LEGO humorom a zábavnými hernými mechanikami sa hráči môžu ponoriť do známych scén a interagovať s obľúbenými postavami, ako sú Alan Grant, Ellie Sattler, Owen Grady a mnohí ďalší. Každý film je spracovaný s dôrazom na detaily, čo umožňuje hráčom prežiť kľúčové momenty a znovu prežiť napínavé situácie, ktoré si pamätajú z plátna.

LEGO Jurassic World je navrhnuté tak, aby oslovilo široké spektrum hráčov, od detí po dospelých. Hráči môžu objavovať otvorený svet, plniť rôzne úlohy, zbierať LEGO bloky a odomykať nové postavy a vozidlá. Hra ponúka aj kooperatívny režim, ktorý umožňuje hráčom spolupracovať a spoločne sa vydať na dobrodružstvo. Týmto spôsobom si môžu užiť hru s rodinou alebo priateľmi, čo pridáva na zábave a interakcii.

Okrem toho, LEGO Jurassic World obsahuje množstvo skrytých tajomstiev a bonusových úloh, ktoré zaručujú, že sa hráči nebudú nudiť. Každý kúsok LEGO stavebnice je možné kombinovať a vytvárať tak unikátne objekty, čo podporuje kreativitu a predstavivosť. Hráči môžu tiež odhaľovať rôzne druhy dinosaurov, pričom každý z nich má svoje jedinečné schopnosti, ktoré môžu využiť pri plnení úloh.

Hra je dostupná na platforme PC digital, čo znamená, že si ju môžete pohodlne stiahnuť a začať hrať okamžite. S kvalitnou grafikou a plynulým herným zážitkom sa LEGO Jurassic World stáva ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov LEGO a milovníkov dinosaurov.

Pripravte sa na napínavé dobrodružstvo plné akcie, humoru a nezabudnuteľných momentov. LEGO Jurassic World je hrou, ktorá vás vtiahne do sveta, kde sa sny o dinosauroch stávajú skutočnosťou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru a objavte, čo všetko ponúka!