Katamari Damacy Reroll [Steam]

19,99 

Zdieľať:

Objavte farebný svet Katamari Damacy Reroll na Steam, kde sa zábava a kreativita spájajú v jedinečnom dobrodružstve. Staňte sa synom kráľa a obnovte hviezdy na oblohe zbieraním predmetov a vytváraním obrovských katamari. S vylepšenou grafikou a intuitívnym ovládaním si užijete nostalgické prvky aj nové výzvy. Hra ponúka množstvo úrovní a bonusových výziev, ktoré vás zabavia. Katamari Damacy Reroll je ideálnou voľbou pre všetkých hráčov, ktorí hľadajú originálnu a zábavnú hru na PC digital od Bandai Namco Entertainment.

Kód: 417316 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Katamari Damacy Reroll [Steam]

Vstúpte do jedinečného a farebného sveta Katamari Damacy Reroll, kde sa zábava a kreativita spájajú v nezabudnuteľnom dobrodružstve. Po tom, čo kráľ celého kozmu nešťastnou náhodou zničí všetky hviezdy na nebesiach, je na vás, aby ste sa stali jeho maličkým synom a obnovili krásu nočnej oblohy. Pripravte sa na uletené dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do rôznych fantastických prostredí, kde budete zbierať predmety a vytvárať obrovské gule, známe ako katamari.

Hra Katamari Damacy Reroll sa vracia s vylepšenou grafikou, ktorá oživuje pôvodný klasický titul. Vďaka modernizovanému vizuálnemu spracovaniu si môžete vychutnať každý detail farebných a rozmanitých prostredí, ktoré sú plné života a zábavy. Hráči sa môžu tešiť na nostalgické prvky, ktoré sú doplnené o nové funkcie, ktoré zaručujú, že aj starí fanúšikovia si prídu na svoje.

Ovládanie hry je jednoduché a intuitívne. Pomocou analógových páčok na ovládači môžete presne manipulovať s katamari a zbierať predmety, ktoré sú roztrúsené po hernom svete. Čím viac predmetov nazbierate, tým väčší a silnejší sa váš katamari stane. Od malých predmetov, ako sú ceruzky a gombíky, až po obrovské objekty, ako sú autá a budovy, každý predmet prispieva k vašej misii obnoviť hviezdy na oblohe.

Hra ponúka množstvo úrovní a výziev, ktoré vás udržia v napätí a zábave. Každá úroveň je jedinečná a ponúka rôzne prostredia, od mestských ulíc po rozprávkové krajiny. Okrem hlavnej kampane môžete objavovať aj rôzne bonusové úrovne a výzvy, ktoré vám umožnia získať nové skóre a odomknúť špeciálne predmety.

Katamari Damacy Reroll je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú zábavnú a originálnu hru, ktorá kombinuje akciu, strategické myslenie a kreativitu. Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený hráč, táto hra vás určite zaujme svojou jedinečnou hrateľnosťou a šarmom.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Katamari Damacy Reroll a pomôžte priniesť hviezdy späť na oblohu! Hra je dostupná na platforme PC digital a je vydaná renomovaným vydavateľom Bandai Namco Entertainment.