Mafia Trilogy CZ [Steam]

21,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Mafia Trilogy CZ na Steam, kde zažijete príbeh gangstera naprieč tromi érami organizovaného zločinu. Tento balík obsahuje Mafia: Definitive Edition, Mafia II a Mafia III, pričom každá hra ponúka jedinečné herné mechaniky a atmosféru. S vylepšenou grafikou, akčnými misiami a bohatým výberom zbraní a vozidiel sa pripravte na nezabudnuteľný herný zážitok v temných uličkách amerických miest. Mafia Trilogy CZ je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a milovníkov príbehov o mafii.

Kód: 417417 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Mafia Trilogy CZ [Steam]

Prežite fascinujúci príbeh pravého gangstera naprieč tromi odlišnými érami organizovaného zločinu v Amerike s hrou Mafia Trilogy CZ. Tento balík ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť všetky tri éry tejto oceňovanej akčnej dobrodružnej série na moderných konzolách a počítačoch. Vydavateľom hry je renomovaná spoločnosť 2K Games, ktorá sa postarala o to, aby ste sa mohli ponoriť do sveta mafie s maximálnym zážitkom.

Prvá časť trilógie, Mafia: Definitive Edition, je kompletne a do detailu prepracovaná verzia pôvodnej hry z roku 2002. Hráči sa môžu tešiť na zmodernizovaný herný scenár, ktorý prináša nové prvky a vylepšenia, pričom zachováva pôvodnú atmosféru a príbeh. Hra sa odohráva v otvorenom svete, kde sa hráči ocitnú v roli Tommyho Angela, taxikára, ktorý sa dostane do sveta zločinu a postupne sa stáva súčasťou mafie. S vylepšenou grafikou, realistickým prostredím a prepracovanými postavami sa hráči môžu tešiť na nezabudnuteľný zážitok.

Okrem Mafia: Definitive Edition obsahuje trilógia aj ďalšie dve hry, ktoré sú rovnako pútavé a zábavné. Mafia II a Mafia III ponúkajú rôzne pohľady na organizovaný zločin a jeho vplyv na životy jednotlivcov. Každá hra sa vyznačuje svojou jedinečnou atmosférou, príbehom a hernými mechanikami, ktoré vás vtiahnu do sveta zločinu a nebezpečenstva.

Hráči sa môžu tešiť na množstvo misií, ktoré sú plné akcie, napätia a emocionálnych momentov. Trilogia ponúka aj bohatý výber zbraní, vozidiel a možností prispôsobenia, čo zvyšuje herný zážitok. Hráči budú mať možnosť preskúmať mestá, plniť úlohy a zapojiť sa do intenzívnych prestreliek, ktoré sú charakteristické pre svet mafie.

Nezáleží na tom, či ste fanúšikom pôvodnej série alebo novým hráčom, Mafia Trilogy CZ je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitný herný zážitok. Pripravte sa na to, že sa ocitnete v srdci organizovaného zločinu a zažijete príbeh, ktorý vás pohltí a nenechá vás chladnými. Vstúpte do sveta mafie a staňte sa súčasťou legendárneho príbehu, ktorý sa odohráva v temných uličkách amerických miest.