Okami HD [Steam]

19,99 

Zdieľať:

Objavte Okami HD na Steam, remasterovanú akčnú adventúru od Capcom Entertainment, ktorá vás zavedie do nádherného sveta inšpirovaného japonskou mytológiou. Hrajte ako Amaterasu, bohyňa slnka, a obnovte zničený svet pomocou unikátneho systému Celestial Brush. Vychutnajte si vylepšenú grafiku a podporu rozlíšenia až 4K, zatiaľ čo plníte vedľajšie úlohy a odhaľujete tajomstvá. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo plné akcie, krásnych animácií a emotívneho príbehu.

Kód: 417779 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Okami HD [Steam]

Okami HD je remasterovaná verzia kultovej akčnej adventúry, ktorá sa pôvodne objavila na konzolách a získala si srdcia hráčov po celom svete. Vydaná spoločnosťou Capcom Entertainment, táto hra sa teraz dostáva na platformu PC, pričom ponúka vylepšenú grafiku a optimalizovaný výkon pre moderné systémy. Hráči sa opäť ponoria do nádherného sveta inšpirovaného japonskou mytológiou, kde sa ujímajú úlohy Amaterasu, bohyne slnka, ktorá sa zjavuje v podobe majestátneho bieleho vlka Siranui.

Hlavným cieľom Amaterasu je obnoviť svet, ktorý bol zničený temnými silami. Hráči sa musia vydať na dobrodružstvo, ktoré ich zavedie do rozmanitých prostredí, od malebných dediniek po majestátne hory. Hra je známa svojou unikátnou mechanikou, ktorá kombinuje akčné prvky s maľovaním a kreatívnym využívaním síl prírody. Pomocou systému Celestial Brush môžu hráči ovplyvniť svet okolo seba, maľovať objekty a manipulovať s prostredím, aby prekonali prekážky a porazili nepriateľov.

Okami HD sa môže pochváliť nádhernou vizuálnou stránkou, ktorá bola ocenená mnohými cenami. Vďaka vylepšenej grafike a podpore rozlíšenia až 4K si hráči môžu vychutnať každý detail tejto umeleckej hry. Vizuálny štýl je inšpirovaný japonským tradičným umením, čo dodáva hre jedinečný a nezabudnuteľný vzhľad. Hráči sa tak môžu tešiť na pôsobivé animácie a nádherné prostredia, ktoré sú plné života a farieb.

Okami HD ponúka aj množstvo vedľajších úloh a výziev, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu zbierať rôzne predmety, plniť úlohy pre obyvateľov dedín a odhaľovať tajomstvá skryté v rozľahlom svete. Hra je známa svojou hlbokou a emotívnou príbehovou líniou, ktorá sa zaoberá témami lásky, obetovania a obnovy. Každé rozhodnutie hráča má vplyv na svet okolo neho, čo pridáva na hrateľnosti a znovuhrateľnosti.

Okami HD je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných adventúr, ako aj pre tých, ktorí hľadajú jedinečný herný zážitok s bohatým príbehom a nádhernou grafikou. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta japonskej mytológie a umožní vám stať sa bohyňou slnka, ktorá obnoví svet z chaosu.