Phineas a Ferb: Nové vynálezy CZ [Steam]

17,99 

Zdieľať:

Objavte svet Phineas a Ferb: Nové vynálezy CZ na Steam! V tejto zábavnej hre sa stanete súčasťou dobrodružstva, kde budete stavať neuveriteľné horské dráhy a vynálezy. Hra kombinuje kreativitu, logické myslenie a zábavu, pričom je vhodná pre všetky vekové kategórie. Naučte sa základné princípy fyziky a inžinierstva zábavnou formou, zatiaľ čo sa vyhnete prekážkam a interagujete s obľúbenými postavami zo seriálu. Pripravte sa na hodiny zábavy a dobrodružstva s Phineasom a Ferbom!

Kód: 418106 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Phineas a Ferb: Nové vynálezy CZ [Steam]

Zažite nezabudnuteľné prázdniny s hrdinami z obľúbeného animovaného seriálu Phineas a Ferb! V tejto vzrušujúcej hre sa ocitnete v úlohe dvoch chlapcov, ktorí sa rozhodli premeniť svoj dvor na miesto plné neuveriteľných dobrodružstiev. Hlavným cieľom je postaviť najúžasnejšiu horskú dráhu, akú si len dokážete predstaviť. Avšak, aby ste to dosiahli, budete potrebovať nielen skvelé nápady, ale aj množstvo súčiastok, ktoré musíte nájsť a zhromaždiť.

Hra Phineas a Ferb: Nové vynálezy ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje kreativitu, logické myslenie a zábavu. Počas svojho dobrodružstva sa stretnete s rôznymi výzvami, ktoré si vyžadujú nielen zručnosť, ale aj schopnosť plánovať a strategicky rozmýšľať. Každý úspešne dokončený projekt vám prinesie nové možnosti a vylepšenia, ktoré môžete využiť pri stavbe vašich vynálezov.

Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetky vekové kategórie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rodiny. Deti sa môžu naučiť základné princípy fyziky a inžinierstva zábavnou formou, zatiaľ čo dospelí si môžu užiť nostalgické spomienky na svoje detstvo. S množstvom rôznych úrovní a úloh, ktoré sa neustále menia, sa nuda rozhodne nedostaví.

Okrem toho, že sa budete musieť vyhnúť Kendy, ktorá sa snaží prekaziť vaše plány, budete mať možnosť interagovať s množstvom známych postáv zo seriálu. Každá z postáv má svoje vlastné jedinečné schopnosti, ktoré môžete využiť na dosiahnutie svojich cieľov. Týmto spôsobom sa hra stáva ešte zábavnejšou a dynamickejšou.

Hra Phineas a Ferb: Nové vynálezy je dostupná na platforme PC digital a je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov tohto obľúbeného animovaného seriálu. Pripravte sa na hodiny zábavy, kreativity a dobrodružstva, ktoré vás vtiahnu do sveta Phineasa a Ferba. Nezabudnite, že prázdniny sú tu a nuda nemá miesto vo vašich plánoch!