Patrician 4 (Gold Edition) [Steam]

8,99 

Zdieľať:

Patrician 4 (Gold Edition) [Steam] je strategická hra, ktorá vás prenesie do stredovekého obchodovania a námorných dobrodružstiev. Obsahuje základnú hru a rozšírenie Rise of a Dynasty, čo zaručuje bohatý herný zážitok. Ujmite sa úlohy obchodníka v 14. storočí, plánujte obchodné trasy, budujte mestá a vyrovnávajte sa s konkurenciou. S realistickou ekonomikou a viac ako 300 mestami na obchodovanie, Patrician 4 ponúka hlboký herný systém a hodiny zábavy. Nezmeškajte príležitosť stať sa majstrom obchodu na Steame!

Kód: 418103 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Patrician 4 (Gold Edition) [Steam]

Patrician 4 (Gold Edition) je jedinečná strategická hra, ktorá vás prenesie do doby stredovekého obchodovania a námorných dobrodružstiev. Obsahuje základnú hru Patrician 4 a rozšírenie Patrician 4: Rise of a Dynasty, čo zaručuje bohatý herný zážitok pre všetkých fanúšikov tejto legendárnej série. Hra bola vyvinutá renomovaným vydavateľom Kalypso Media a je dostupná na platforme PC prostredníctvom digitálnej distribúcie na Steame.

V Patrician 4 sa hráči ujímajú úlohy obchodníka v severnom Nemecku počas 14. storočia. Hráči budú musieť strategicky plánovať svoje obchodné trasy, budovať a spravovať mestá, a zároveň sa vyrovnávať s konkurenciou a politickými intrigami. Hra ponúka hlboký a komplexný herný systém, ktorý kombinuje ekonomické simulácie s prvkami budovania a správy. S viac ako 300 mestami na obchodovanie a množstvom rôznych tovarov, ktoré môžete predávať, sa každé rozhodnutie stáva kľúčovým pre váš úspech.

Jednou z najvýraznejších vlastností Patrician 4 je jeho realistická ekonomika, ktorá reaguje na akcie hráča a dynamicky sa mení v závislosti od ponuky a dopytu. Hráči môžu investovať do lodí, budov a obchodných domov, čím si vytvárajú vlastnú obchodnú ríšu. Rozšírenie Rise of a Dynasty pridáva nové prvky, ako sú dynastické vzťahy a politické intriky, ktoré ešte viac obohacujú herný zážitok.

Grafika hry je detailná a pôsobivá, pričom zachytáva atmosféru stredovekého obchodovania. Hráči sa môžu tešiť na realistické zobrazenie lodí, prístavov a mestských scenérií, ktoré oživujú herný svet. Zvukový dizajn a hudba dopĺňajú atmosféru a ponúkajú hráčom autentický zážitok z doby, v ktorej sa hra odohráva.

Patrician 4 (Gold Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí majú radi strategické hry a históriu. S množstvom obsahu, ktorý ponúka, a hlbokým herným systémom, táto hra zaručuje hodiny zábavy a výziev. Či už ste skúsený stratég alebo nováčik v žánri, Patrician 4 vás určite zaujme a vtiahne do svojho fascinujúceho sveta obchodovania a moci.

Nezmeškajte príležitosť stať sa majstrom obchodu a vybudovať si vlastnú dynastiu v Patrician 4 (Gold Edition) na Steame!