Raid: World War 2 [Steam]

83,99 

Zdieľať:

Raid: World War 2 je akciou nabitá kooperačná strieľačka z prvej osoby, ktorá ponúka intenzívny zážitok pre štyroch hráčov. Odohráva sa v temnom období druhej svetovej vojny, kde hráči sabotujú nemecké vojská a bojujú proti tyranii. S rôznymi misiami, strategickým plánovaním a tímovou spoluprácou, Raid: World War 2 zaručuje napínavé akčné misie a vylepšovanie postáv. Pripravte sa na historické prostredie a nezabudnuteľné chvíle s priateľmi v boji za spravodlivosť. Hra je dostupná na PC cez Steam.

Kód: 418216 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Raid: World War 2 [Steam]

Raid: World War 2 je akciou nabitá kooperačná strieľačka z prvej osoby, ktorá ponúka intenzívny zážitok pre štyroch hráčov. Hra sa odohráva v temnom období druhej svetovej vojny, keď nemecké vojská pustošili Európu a nádej na víťazstvo bola v nedohľadne. Hráči sa ocitnú v úlohe odvážnych bojovníkov, ktorých cieľom je sabotáž, eliminácia nepriateľov a zničenie všetkého, čo nesie znak svastiky.

V Raid: World War 2 sa hráči zameriavajú na strategické plánovanie a tímovú spoluprácu, aby porazili Hitlera a ukradli jeho poklady. Hra ponúka rôzne misie, ktoré sú navrhnuté tak, aby testovali schopnosti hráčov v oblasti taktiky a presnosti. Každá misia je jedinečná a vyžaduje si iný prístup, čo zaručuje, že sa hráči nikdy nebudú nudiť.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Kooperatívny multiplayer: Hrajte s priateľmi alebo sa pripojte k hráčom z celého sveta a spoločne plňte náročné úlohy.
  • Rôzne triedy postáv: Vyberte si z rôznych tried postáv, z ktorých každá má svoje jedinečné schopnosti a zručnosti, čo umožňuje prispôsobiť si herný štýl.
  • Intenzívne akčné misie: Zúčastnite sa na rôznych misiách, ktoré sú plné akcie, napätia a adrenalínu.
  • Vylepšovanie postáv: Zbierajte skúsenosti a vylepšujte svoje postavy, aby ste sa stali silnejšími a efektívnejšími bojovníkmi.
  • Historické prostredie: Prežite atmosféru druhej svetovej vojny s realistickými prostrediami a detailne spracovanými zbraňami.

Hra je dostupná na platforme PC a je vydaná spoločnosťou 505 Games. S jej dynamickým herným systémom a pohlcujúcou atmosférou ponúka Raid: World War 2 jedinečný zážitok, ktorý osloví fanúšikov akčných hier a historických konfliktov. Pripravte sa na napínavé misie, strategické plánovanie a nezabudnuteľné chvíle s priateľmi v boji proti tyranii.

Ak ste pripravení na výzvu a chcete sa postaviť proti nepriateľom v historickom kontexte druhej svetovej vojny, Raid: World War 2 je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť. Vstúpte do boja a ukážte, že aj v najtemnejších časoch je možné bojovať za spravodlivosť a slobodu.