Quantum Break [Steam]

14,99 

Zdieľať:

Quantum Break je inovatívna akčná hra na Steam, ktorá kombinuje fascinujúci príbeh s dynamickou hrateľnosťou. Odohráva sa v univerzite Riverport, kde experimenty s časom vedú k dramatickým zmenám. Hráči sa ujmú úlohy Jacka Joycea, ktorý získava schopnosť manipulovať s časom, a čelí svojmu protivníkovi Paulovi Serenem. Hra ponúka unikátne spojenie videohry a televízneho seriálu, pričom grafika a herné mechaniky sú na vysokej úrovni. Objavte svet Quantum Break a zažite akciu, napätie a strategické plánovanie v jednom balení.

Kód: 418209 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Quantum Break [Steam]

Quantum Break je revolučná akčná hra od renomovaných tvorcov Alan Wake a Max Payne, ktorá kombinuje dynamickú hrateľnosť s fascinujúcim naratívom. Hra sa odohráva v fiktívnej severoamerickej univerzite Riverport, kde sa experiment s časom vymkol z pod kontroly, čo viedlo k dramatickým zmenám v realite a schopnostiam hlavných postáv. Hráči sa ocitnú v úlohe Jacka Joycea, ktorý spolu s Beth Wilder a Paulom Serenem objavuje, aké dôsledky má manipulácia s časom.

Hlavným motívom hry je čas a jeho vplyv na životy postáv. Jack Joyce, hlavný protagonista, získa schopnosť zastaviť čas, čo mu umožňuje strategicky plánovať svoje kroky v boji proti nepriateľom. Na druhej strane, Paul Serene, jeho protivník, má schopnosť vidieť rôzne možné budúcnosti, čo pridáva na hĺbke a komplexnosti príbehu. Hráči sa tak dostávajú do situácií, kde musia premýšľať nielen o svojich akciách, ale aj o ich následkoch v čase.

Quantum Break sa vyznačuje unikátnym spojením videohry a televízneho seriálu. Po určitých herných sekvenciách nasledujú epizódy, ktoré rozširujú príbeh a ponúkajú pohľad na udalosti z rôznych perspektív. Tento inovatívny prístup k naratívu zaručuje, že hráči budú mať pocit, že sú súčasťou živého príbehu, ktorý sa neustále vyvíja.

Grafika hry je na vysokej úrovni, s detailne prepracovanými prostrediami a realistickými postavami. Hra využíva pokročilé technológie, ktoré zaručujú plynulý a vizuálne ohromujúci zážitok. Hráči sa môžu tešiť na rôzne prostredia, od moderných laboratórií po opustené mestské oblasti, ktoré sú plné tajomstiev a nebezpečenstiev.

Okrem akčných sekvencií ponúka Quantum Break aj množstvo hádaniek a strategických prvkov, ktoré vyžadujú od hráčov, aby využívali svoje časové schopnosti na prekonanie prekážok a nepriateľov. Hra je navrhnutá tak, aby ponúkala rôzne herné štýly, či už preferujete akčné súboje, alebo skôr taktické plánovanie.

Vydaná pod hlavičkou Microsoft Games Studios, Quantum Break je dostupná na platforme PC digital a ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje akciu, príbeh a inovatívne herné mechaniky. Ak hľadáte hru, ktorá vás vtiahne do svojho sveta a ponúkne vám nezabudnuteľný zážitok, Quantum Break je tou správnou voľbou.