S2: Silent Storm (Gold Edition) [Steam]

9,99 

Zdieľať:

S2: Silent Storm (Gold Edition) je 3D ťahová stratégia, ktorá vás vtiahne do akcie druhej svetovej vojny. Staňte sa veliteľom elitnej jednotky a plňte záškodnícke misie s realistickou grafikou a dynamickými bojmi. Gold Edition obsahuje datadisk Sentinels, nové misie a 40 unikátnych vojakov. Prispôsobte si tím s 75 zbraňami a využívajte taktické plánovanie pre víťazstvo. Hrajte na PC cez Steam a zažite napínavé herné zážitky s priateľmi!

Kód: 418382 Kategória: Vydavateľ:

O hre

S2: Silent Storm (Gold Edition) [Steam]

S2: Silent Storm (Gold Edition) je jedinečná 3D ťahová stratégia, ktorá vás prenesie do dramatických udalostí druhej svetovej vojny. V tejto hre sa stanete veliteľom elitnej jednotky vojakov, ktorí sa snažia prežiť a splniť rôzne záškodnícke misie za nepriateľskými líniami. Hra ponúka hlboký a pohlcujúci herný zážitok, ktorý kombinuje taktické plánovanie s akčnými prvkami.

Gold Edition obsahuje nielen základnú hru, ale aj datadisk Sentinels, ktorý rozširuje herný obsah a pridáva nové misie, postavy a výzvy. Hráči majú možnosť vybrať si z 40 rôznych elitných vojakov, pričom každý z nich má jedinečné schopnosti a vlastnosti. Týmto spôsobom si môžete zostaviť tím, ktorý najlepšie vyhovuje vašej hernej stratégii.

Hra ponúka široké možnosti prispôsobenia, vrátane výberu z 75 rôznych zbraní a vybavenia. Taktické rozhodovanie je kľúčové, pretože každé rozhodnutie môže mať zásadný dopad na výsledok misie. Hráči sa musia naučiť efektívne využívať terén, skrývať sa pred nepriateľmi a plánovať útoky s maximálnou presnosťou.

Okrem toho, S2: Silent Storm sa vyznačuje realistickou grafikou a detailným prostredím, ktoré verne zachytáva atmosféru druhej svetovej vojny. Hráči sa môžu tešiť na dynamické boje, kde sa každé kolo odohráva v reálnom čase, čo pridáva na napätí a vzrušení. Hra tiež ponúka rôzne herné módy, vrátane možnosti kooperácie s priateľmi, čo zvyšuje zábavu a interaktivitu.

Vydavateľom tejto skvelej hry je JoWooD Production, ktorý sa preslávil svojimi kvalitnými titulmi. S2: Silent Storm (Gold Edition) je dostupná na platforme PC prostredníctvom digitálnej distribúcie, čo umožňuje jednoduchý prístup a inštaláciu. Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje taktiku, akciu a historické pozadie, táto edícia je pre vás ideálnou voľbou.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej vojenskej kampane a preukázať svoje strategické schopnosti v S2: Silent Storm (Gold Edition). Pripravte sa na napínavé misie, výnimočné postavy a nezabudnuteľné herné zážitky!