Sniper Elite 3 CZ [Steam]

5,99 

Zdieľať:

Objavte napínavý svet Sniper Elite 3 CZ na platforme Steam. V tejto akčnej hre sa stanete elitným sniperom v nehostinnej severnej Afrike počas druhej svetovej vojny. Využite realistickú balistiku, vylepšený stealth systém a rozšírený arzenál zbraní na splnenie náročných misií. Hrajte v kooperatívnom alebo multiplayer režime a zažite adrenalínové akcie, strategické plánovanie a fascinujúce prostredie. Sniper Elite 3 je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a vojenských stratégií.

Kód: 418591 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sniper Elite 3 CZ [Steam]

Vstúpte do sveta napínavých akčných hier s Sniper Elite 3, najnovším prírastkom v populárnej sérii, ktorý vás zavedie do nehostinnej, ale fascinujúcej krajiny severnej Afriky počas druhej svetovej vojny. Hráči sa ocitnú v úlohe elitného snipera, ktorý sa postaví proti nemeckým Afrika Korps, vybaveným najmodernejšími zbraňami a tankami Tiger. Tento diel ponúka jedinečný zážitok z boja, ktorý kombinuje strategické plánovanie, presnosť a adrenalínové akcie.

Hlavné vlastnosti:

  • Exotické prostredie: Preskúmajte rozmanité a detailne prepracované lokácie v severnej Afrike, od púštnych oblastí po vojenské základne.
  • Realistická balistika: Využite realistické fyzikálne modely, ktoré ovplyvňujú trajektóriu guľky, vietor a vzdialenosť, čo zvyšuje náročnosť a zábavu pri snímaní.
  • Vylepšený stealth systém: Skryte sa pred nepriateľmi a využite prostredie vo svoj prospech. Taktické plánovanie a trpezlivosť sú kľúčom k úspechu.
  • Kooperatívny a multiplayer režim: Hrajte s priateľmi alebo sa zapojte do online bitiek, kde si môžete zmerať sily s hráčmi z celého sveta.
  • Rozšírený arzenál zbraní: Vyberte si z množstva zbraní a vylepšení, ktoré vám umožnia prispôsobiť si svoj herný štýl.

Príbeh Sniper Elite 3 sa sústreďuje na misie, ktoré sú založené na skutočných historických udalostiach, pričom hráči musia čeliť nielen nepriateľom, ale aj náročným podmienkam terénu. Každá misia ponúka rôzne ciele a výzvy, ktoré si vyžadujú strategické myslenie a precízne zameranie. Hráči môžu využiť rôzne taktiky, od priameho útoku po tichú elimináciu nepriateľov, čím si vytvárajú vlastný herný zážitok.

Grafika a zvukové efekty sú na vysokej úrovni, čo umocňuje atmosféru vojny a ponorí vás do akcie. Sniper Elite 3 je nielen o presnom streľbe, ale aj o prežití v nehostinných podmienkach, kde každé rozhodnutie môže mať fatálne následky.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje akciu, strategické plánovanie a realistické prostredie, Sniper Elite 3 CZ je ideálnou voľbou. Pripravte sa na napínavé misie a nezabudnuteľné zážitky v boji proti nepriateľom, ktorí sú rovnako nebezpeční ako vy.