StarCraft 2: Heart of the Swarm [Battle.net]

27,99 

Zdieľať:

StarCraft 2: Heart of the Swarm je epické rozšírenie pre StarCraft 2: Wings of Liberty, ktoré ponúka napínavú kampaň z pohľadu Kerrigan. Hráči môžu rozvíjať svoje roje s unikátnymi schopnosťami a čeliť strategickým výzvam. Nové jednotky, evolúcie a vylepšenia obohacujú herný zážitok. Okrem kampane je k dispozícii aj bohatý multiplayer, kde si môžete otestovať svoje schopnosti proti hráčom z celého sveta. Stiahnite si StarCraft 2: Heart of the Swarm na PC digital a zažite nezabudnuteľné strategické dobrodružstvo.

Kód: 418659 Kategória: Vydavateľ:

O hre

StarCraft 2: Heart of the Swarm [Battle.net]

StarCraft 2: Heart of the Swarm je prvým rozšírením populárnej sci-fi realtime strategickej hry StarCraft 2: Wings of Liberty, ktorá bola vyvinutá a vydaná spoločnosťou Blizzard Entertainment. Toto rozšírenie pokračuje v epickom príbehu, ktorý sa sústreďuje na postavu Kerrigan, bývalú Kráľovnu čepelí, a ponúka hráčom úplne novú kampaň, ktorá je plná napínavých momentov a strategických výziev.

V kampani sa hráči dostanú do úlohy Kerrigan, ktorá sa snaží získať späť svoju moc a zjednotiť svoje roje. Hráči majú možnosť rozvíjať svoje roje s jedinečnými schopnosťami a vlastnosťami, čo pridáva na hĺbke a variabilite herného zážitku. Každé rozhodnutie, ktoré hráči urobia, ovplyvní vývoj príbehu a osud rôznych postáv, čo zaručuje, že každé hranie bude jedinečné.

Heart of the Swarm prináša množstvo nových jednotiek a technológií, ktoré obohacujú strategické možnosti. Hráči môžu experimentovať s rôznymi kombináciami jednotiek a taktík, aby prekonali svojich protivníkov. Nové mechaniky, ako sú evolúcie a vylepšenia, umožňujú prispôsobiť si armádu podľa vlastných preferencií a herného štýlu.

Okrem kampane ponúka Heart of the Swarm aj bohatý multiplayerový režim, kde sa hráči môžu postaviť proti sebe v rôznych arénach. Tento režim je ideálny pre tých, ktorí hľadajú výzvy a chcú si otestovať svoje strategické schopnosti proti ostatným hráčom z celého sveta. S pravidelnými aktualizáciami a vyvážením jednotiek sa multiplayerový zážitok neustále zlepšuje a udržuje hráčov v napätí.

StarCraft 2: Heart of the Swarm je dostupný na platforme PC digital, čo znamená, že si ho môžete pohodlne stiahnuť a začať hrať okamžite. S jeho bohatým obsahom, pútavým príbehom a dynamickým herným systémom je toto rozšírenie ideálnou voľbou pre fanúšikov stratégie a sci-fi žánru.

Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený hráč, Heart of the Swarm ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na epické bitky, strategické rozhodovanie a nezabudnuteľný príbeh, ktorý vás vtiahne do sveta StarCraftu ako nikdy predtým.