MotoGP 21 PS4

48,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z motocyklových pretekov s hrou MotoGP 21 pre PS4. Zažite autentické preteky s viac ako 120 oficiálnymi jazdcami a 20 presne zrekonštruovanými okruhmi. Vylepšené herné mechaniky a realistické grafické spracovanie vás vtiahnu do sveta MotoGP. Vytvorte si vlastného jazdca a prejdite si kariérou, alebo sa postavte proti hráčom z celého sveta v online multiplayeri. MotoGP 21 je ideálnou voľbou pre fanúšikov rýchlej jazdy a adrenalínu!

Kód: 419284 Kategória: Vydavateľ:

O hre

MotoGP 21 PS4 – Zážitok z pretekov na dosah ruky

Pripravte sa na vzrušujúcu jazdu s hrou MotoGP 21 pre konzolu PS4, ktorá vás vtiahne do sveta profesionálnych motocyklových pretekov ako nikdy predtým. Táto videohra, vyvinutá renomovaným vydavateľom Milestone, ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť kompletnú sezónu MotoGP 2021 s realistickými prvkami a detailným spracovaním.

Hlavné vlastnosti a parametre hry:

  • Oficiálne licencie: Hra obsahuje všetky hlavné oficiálne triedy, súpisky a traťové okruhy, čo zaručuje autentický zážitok.
  • Viac ako 120 pretekárov: Zúčastnite sa pretekov s viac ako 120 oficiálnymi jazdcami, vrátane hviezd ako sú Valentino Rossi, Marc Márquez a ďalší.
  • 20 oficiálnych okruhov: Pretekajte na 20 presne zrekonštruovaných okruhoch, ktoré sú známe z reálnych pretekov MotoGP.
  • Vylepšené herné mechaniky: Nové a vylepšené funkcie, ktoré zvyšujú realizmus a hrateľnosť, vrátane vylepšeného systému riadenia a fyziky.
  • Režim kariéry: Vytvorte si vlastného jazdca a prejdite si kariérou od nižších tried až po vrchol MotoGP.

Hra MotoGP 21 sa pýši realistickým grafickým spracovaním a detailným zobrazením motocyklov, čo zaručuje, že sa budete cítiť ako skutočný pretekár. Vďaka vylepšenému systému AI sa môžete tešiť na výzvy, ktoré vám prinesú skutočné preteky. Hráči môžu využiť aj nové taktické možnosti, ako je správa pneumatík a paliva, čo pridáva na hĺbke a stratégii pretekov.

Okrem toho, hra ponúka aj online multiplayer, kde sa môžete postaviť proti hráčom z celého sveta. Pretekajte v reálnom čase a ukážte svoje schopnosti na globálnej scéne. S MotoGP 21 sa môžete tešiť na neustále aktualizácie a nové výzvy, ktoré vás udržia v napätí a zábave.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho sveta motocyklových pretekov. MotoGP 21 pre PS4 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov rýchlej jazdy a adrenalínu. Pripravte sa na preteky, ktoré vás nielen zabavia, ale aj posunú vaše jazdecké schopnosti na novú úroveň!