The Sims 3: Domáci maznáčikovia CZ [Origin]

8,99 

Zdieľať:

Objavte svet The Sims 3: Domáci maznáčikovia CZ na platforme Origin. Toto rozšírenie prináša do hry jedinečné možnosti, ako si prispôsobiť a ovládať svojich domácich miláčikov. Vytvorte si rôzne plemená psov a mačiek, učte ich triky a zúčastňujte sa súťaží. S novými interakciami a lokáciami sa vaši Simíci môžu tešiť na zábavu so zvieratami, ktoré obohatia ich každodenný život. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť život so zvieratami ako nikdy predtým!

Kód: 419600 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 3: Domáci maznáčikovia CZ [Origin]

Rozšírenie The Sims 3: Domáci maznáčikovia je jedným z najambicióznejších projektov v histórii série The Sims. Toto rozšírenie prináša do hry množstvo nových možností a zážitkov, ktoré obohacujú herný svet o zvieratá, ktoré si môžete nielen adoptovať, ale aj ovládať. Hráči sa môžu tešiť na to, že po prvýkrát v histórii série budú mať možnosť hrať za svoje domáce zvieratá a zažiť ich život z úplne inej perspektívy.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu:

  • Vydavateľ: Electronic Arts
  • Platforma: PC digital
  • EAN: 2357

V The Sims 3: Domáci maznáčikovia sa otvárajú dvere do sveta, kde si môžete vytvoriť a prispôsobiť svojich domácich miláčikov. Hráči môžu vyberať z rôznych plemien psov a mačiek, pričom každé plemeno má svoje jedinečné vlastnosti a správanie. Okrem toho si môžete prispôsobiť vzhľad svojich zvierat, od farby srsti až po rôzne doplnky, čo poskytuje nekonečné kreatívne možnosti.

Nové herné mechaniky umožňujú zvieratám interagovať s prostredím a ostatnými postavami. Môžete ich učiť rôzne triky, zúčastňovať sa súťaží a dokonca aj vytvárať rodiny so zvieratami. Hráči môžu sledovať, ako sa ich zvieratá vyvíjajú a rastú, čo pridáva na hĺbke a realistickosti herného zážitku.

Okrem domácich miláčikov rozšírenie prináša aj nové lokácie, kde sa môžete stretnúť s inými majiteľmi zvierat a zúčastniť sa rôznych aktivít. Nové interakcie a možnosti zábavy s domácimi zvieratami obohacujú každodenný život vašich Simíkov a pridávajú ďalší rozmer do ich existencie.

Pre všetkých fanúšikov série The Sims je The Sims 3: Domáci maznáčikovia nevyhnutným rozšírením, ktoré posúva hranice kreativity a zábavy. Vytvorte si svoj vlastný svet plný zvierat, ktoré sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vašich Simíkov a zažite nezabudnuteľné chvíle s vašimi domácimi miláčikmi. Nechajte sa uniesť touto jedinečnou hrou, ktorá vám umožní prežiť život so zvieratami ako nikdy predtým!