The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) [Steam]

14,99 

Zdieľať:

The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) je kultová RPG hra od Bethesda Softworks, ktorá vás zavedie do rozsiahlého otvoreného sveta Tamriel. Preskúmajte fascinujúce lokácie, prežite epický príbeh a vytvorte si vlastného hrdinu s unikátnymi schopnosťami. S rozšíreniami Knights of the Nine a Shivering Isles získate ešte viac dobrodružstiev a úloh. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo v Oblivione.

Kód: 419590 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) [Steam]

The Elder Scrolls 4: Oblivion je štvrté pokračovanie legendárnej RPG série, ktorá si získala srdcia miliónov hráčov po celom svete. Vydaná spoločnosťou Bethesda Softworks, táto hra ponúka hráčom obrovský otvorený svet, ktorý je plný dobrodružstiev, tajomstiev a nezabudnuteľných postáv. S edíciou Game of the Year získate nielen základnú hru, ale aj dve rozšírenia: Knights of the Nine a Shivering Isles, ktoré obohacujú herný zážitok o nové príbehy, úlohy a lokácie.

Oblivion sa odohráva v rozsiahlom a detailne prepracovanom svete Tamriel, konkrétne v provincii Cyrodiil. Hráči sa ujímajú úlohy hrdinu, ktorý musí zachrániť svet pred hrozbou z iného rozmeru. Hlavným antagonistom je Daedrický pán Mehrunes Dagon, ktorý sa snaží preniknúť do sveta smrteľníkov. Hráči majú možnosť vytvoriť si vlastného hrdinu, vybrať si z rôznych rás a tried, a prispôsobiť si jeho schopnosti a vzhľad podľa svojich preferencií.

Medzi kľúčové vlastnosti The Elder Scrolls 4: Oblivion patrí:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly svet plný rôznych miest, od malebných dedín po majestátne mestá a nebezpečné dungeony.
  • Hlboký príbeh: Prežite epický príbeh s množstvom vedľajších úloh a rozhodnutí, ktoré ovplyvňujú priebeh hry.
  • Rozšírenia: Vydajte sa na nové dobrodružstvá s rozšíreniami Knights of the Nine a Shivering Isles, ktoré pridávajú nové postavy, úlohy a lokácie.
  • Vlastný hrdina: Vytvorte si unikátneho hrdinu s vlastnými schopnosťami a vzhľadom, ktorý sa prispôsobí vášmu hernému štýlu.
  • Interaktívny svet: Vstúpte do dynamického sveta, kde vaše rozhodnutia ovplyvňujú prostredie a postavy okolo vás.

Oblivion je známy svojou pokročilou grafikou a realistickým spracovaním postáv, čo z neho robí jeden z najkrajších titulov svojej doby. Hráči sa môžu tešiť na bohaté vizuálne efekty, realistické animácie a detailne prepracované prostredie, ktoré zaručujú pohlcujúci herný zážitok.

Ak hľadáte hru, ktorá vás pohltí na dlhé hodiny a ponúkne vám nekonečné možnosti prieskumu a dobrodružstva, The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) je tou pravou voľbou. Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu do sveta Tamriel, kde sa vaše rozhodnutia a činy stanú súčasťou legendy.