The Book of Unwritten Tales 2 [Steam]

6,99 

Zdieľať:

Objavte magický svet Aventasia s hrou The Book of Unwritten Tales 2 na platforme Steam. Toto pokračovanie obľúbenej point-and-click adventúry ponúka fascinujúci príbeh plný humoru, záhad a nezabudnuteľných postáv. Vydajte sa na epické dobrodružstvo s hrdinami Wilburom, Ive, Nateom a Critterom, prekonávajte rôzne hádanky a odhaľujte tajomstvá v prepracovanom svete. The Book of Unwritten Tales 2 je ideálnou voľbou pre fanúšikov adventúrnych hier, ktorí hľadajú zábavu a výzvy.

Kód: 419581 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Book of Unwritten Tales 2 [Steam]

Pripravte sa na ďalšie epické dobrodružstvo v magickom svete Aventasia s hrou The Book of Unwritten Tales 2. Toto pokračovanie obľúbenej point-and-click adventúry vás zavedie do fascinujúceho príbehu, ktorý je plný humoru, záhad a nezabudnuteľných postáv. Hráči sa opäť stretnú s hrdinami Wilburom, Ive, Nateom a Critterom, ktorí sa snažia naplniť svoje osudy v svete, kde sa legendy a proroctvá stávajú skutočnosťou.

Hra sa odohráva niekoľko rokov po udalostiach prvej časti a ponúka ešte hlbší a komplexnejší príbeh. S množstvom nových hádaniek, zložitých úloh a prekvapivých zvratov, The Book of Unwritten Tales 2 zaručuje, že sa nebudete nudiť. Hráči budú musieť využiť svoje logické myslenie a kreativitu, aby prekonali prekážky a odhalili tajomstvá, ktoré čakajú na objavenie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Úžasná grafika: Hra ponúka nádherne animované prostredia a postavy, ktoré ožívajú na obrazovke.
  • Humor a príbeh: Vtipné dialógy a zábavné situácie robia z hry skutočný zážitok, ktorý si zamilujete.
  • Rôznorodé hádanky: Rôzne úrovne obtiažnosti a typy hádaniek, ktoré vás udržia v napätí a zábave.
  • Hrajte s priateľmi: Možnosť zdieľať zážitky a riešiť hádanky spoločne s priateľmi.
  • Prepracovaný svet: Preskúmajte bohatý a detailný svet Aventasia, ktorý je plný zaujímavých postáv a miest.

Hra The Book of Unwritten Tales 2 je ideálna pre fanúšikov adventúrnych hier, ktorí hľadajú kombináciu zábavy, výziev a pútavého príbehu. S každým krokom, ktorý urobíte, sa dostanete bližšie k odhaleniu tajomstiev, ktoré sú ukryté v tomto fantastickom svete. Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu, kde sa vaše rozhodnutia a schopnosti stanú kľúčom k úspechu.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto úžasnej dobrodružnej ságy. The Book of Unwritten Tales 2 je dostupná na platforme Steam a čaká na vás, aby ste sa ponorili do jej magického sveta. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho rozprávkového príbehu a nenechá vás odísť bez úsmevu na tvári.