Blood Bowl 3 (Brutal Edition) NSW

44,99 

Zdieľať:

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) je vzrušujúca fantasy športová hra pre NSW, ktorá kombinuje taktické súboje a brutálnu akciu. Vytvorte si unikátne tímy z fantastických rás, ako sú trpaslíci a orkovia, a zažite napínavé zápasy plné stratégií. Predobjednajte si hru a získajte exkluzívne bonusy, vrátane unikátnych tímových log a sady kociek. Pripravte sa na nezabudnuteľný herný zážitok s Blood Bowl 3, ideálny pre fanúšikov fantasy a športových hier!

Kód: 419620 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) NSW

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) je najnovším prírastkom do ikonickej série, ktorá kombinuje prvky fantasy a športu v jedinečnej a brutálnej podobe. Hra je určená pre platformu NSW a ponúka hráčom možnosť zažiť napínavé a takticke súboje na ihrisku, kde sa stretávajú rôzne fantastické rasy.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: NACON
  • Platforma: NSW
  • EAN: 3665962005783

Bonus pre predobjednávky

Ak si hru Blood Bowl 3 (Brutal Edition) predobjednáte, získate exkluzívny obsah, ktorý zahŕňa:

  • 3 unikátne tímové logá
  • Sadu kociek, ktorá obohatí váš herný zážitok

O hre

Blood Bowl 3 je brutálny a bláznivý šport, ktorý sa vracia s novou videohrou, ktorá verne zachytáva najnovšie pravidlá stolových hier. Hráči sa môžu tešiť na množstvo nového obsahu, ktorý obohatí ich herný zážitok. Vytvorte si svoj vlastný tím z rôznych fantastických rás, ako sú trpaslíci, elfy, orkovia a mnohí ďalší, a pripravte sa na napínavé zápasy, kde taktika a stratégia hrajú kľúčovú úlohu.

Hra ponúka široké možnosti prispôsobenia tímov, čo umožňuje hráčom vytvoriť si unikátne zostavy a stratégie. Systém zranení a faulov pridáva na dynamike a napätí, pričom každý zápas môže skončiť nečakaným zvratom. Blood Bowl 3 je ideálnou voľbou pre fanúšikov fantasy a športových hier, ktorí hľadajú zábavu a výzvu v jednom.

Okrem toho, Blood Bowl 3 ponúka aj online multiplayer, kde sa môžete postaviť proti hráčom z celého sveta. Prežite vzrušujúce zápasy a ukážte svoje schopnosti v súťažiach, ktoré preveria vašu taktiku a rýchlosť reakcie. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nových hráčov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených veteránov série.

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok s Blood Bowl 3 (Brutal Edition), kde sa stretáva brutalita, taktika a zábava v jednom balení. Nezmeškajte príležitosť predobjednať si túto hru a získať exkluzívne bonusy, ktoré obohatia váš herný zážitok!