Blood Bowl 3 (Brutal Edition) PS5

35,99 

Zdieľať:

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) pre PS5 je ultimátna kombinácia fantasy a športu, ktorá ponúka napínavé taktické súboje s rôznymi fantastickými rasami. Vychutnajte si brutalitu a bláznivé momenty tejto ikonickej série, ktorá sa riadi najnovšími pravidlami stolových hier. Predobjednajte si a získajte exkluzívne bonusy, ako unikátne tímové logá a sadu kociek, ktoré obohatia váš herný zážitok!

Kód: 419618 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) PS5

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) je najnovším prírastkom do ikonickej série, ktorá kombinuje prvky fantasy a športu v jedinečnej a brutálnej podobe. Hra je určená pre platformu PS5 a ponúka hráčom možnosť zažiť napínavé a takticke súboje na ihrisku, kde sa stretávajú rôzne fantastické rasy.

Bonus pre predobjednávky

  • 3 unikátne tímové logá
  • Sada kociek pre ešte väčšiu zábavu

O hre

Blood Bowl 3 je známy svojou brutalitou a bláznivými momentmi, ktoré sú charakteristické pre tento šport smrti. Hráči sa môžu tešiť na verné spracovanie najnovších pravidiel stolových hier, čo zaručuje autentický zážitok. Hra ponúka širokú škálu tímov, z ktorých si môžete vybrať, pričom každé z nich má svoje jedinečné schopnosti a taktiky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nové pravidlá a obsah: Blood Bowl 3 sa riadi najnovšími pravidlami stolových hier, čo zaručuje, že fanúšikovia série dostanú presne to, čo očakávajú.
  • Rôzne fantastické rasy: Hráči môžu viesť tímy z rôznych rás, ako sú trpaslíci, elfy, orkovia a mnohé ďalšie, pričom každá rasa má svoje špecifické vlastnosti a štýl hry.
  • Taktické súboje: Hra kladie dôraz na strategické plánovanie a taktiku, čo znamená, že víťazstvo závisí od vašich rozhodnutí a schopnosti predvídať ťahy súpera.
  • Vylepšená grafika a animácie: Vďaka technológii PS5 si hráči môžu vychutnať nádhernú grafiku a plynulé animácie, ktoré oživujú akciu na ihrisku.

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov fantasy a športových hier, ktorí hľadajú zábavný a náročný herný zážitok. Pripravte sa na brutálne súboje, strategické plánovanie a množstvo zábavy, ktorá vás vtiahne do sveta Blood Bowlu. Nezabudnite si predobjednať svoju kópiu a získať exkluzívne bonusy, ktoré obohatia váš herný zážitok!