Blood Bowl 3 (Brutal Edition) PS4

32,99 

Zdieľať:

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) pre PS4 je ultimátna kombinácia fantasy a športu, ktorá ponúka napínavé taktické súboje medzi rôznymi rasami, ako sú trpaslíci, elfy a orkovia. S exkluzívnym obsahom, vrátane 3 tímových log a sady kociek, si prispôsobíte svoj tím a zažijete autentický herný zážitok. Vylepšená grafika, online multiplayer a nové pravidlá robia z tejto edície ideálnu voľbu pre fanúšikov stratégie a akcie. Predobjednajte si a pripravte sa na brutálne zápasy v svete Blood Bowlu!

Kód: 419616 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) PS4

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) je najnovším prírastkom do ikonickej série, ktorá kombinuje prvky fantasy a športu v jedinečnej a brutálnej podobe. Hra je určená pre platformu PS4 a ponúka hráčom možnosť zažiť napínavé a takticke súboje v prostredí, kde sa stretávajú rôzne fantasy rasy, ako sú trpaslíci, elfy a orkovia.

V tejto edícii, ktorá je dostupná na predobjednávku, získate exkluzívny obsah, vrátane 3 tímových log a sady kociek, ktoré obohatia váš herný zážitok. Tieto bonusy sú skvelým spôsobom, ako si prispôsobiť svoj tím a pridať mu na jedinečnosti.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Nové pravidlá a obsah: Blood Bowl 3 verne prenáša najnovšie pravidlá stolových hier do digitálneho formátu, čím zaručuje autentický zážitok pre fanúšikov série.
  • Taktické súboje: Hráči musia premýšľať strategicky, aby porazili svojich protivníkov. Každý zápas je plný prekvapení a nečakaných zvratov.
  • Rôzne fantasy rasy: Vyberte si z množstva rôznych tímov, z ktorých každý má svoje jedinečné schopnosti a štýl hry.
  • Vylepšená grafika a animácie: Hra ponúka modernú grafiku a plynulé animácie, ktoré zvyšujú celkový zážitok z hrania.
  • Online multiplayer: Zmerajte si sily s hráčmi z celého sveta v online režime, kde môžete testovať svoje taktické schopnosti a zručnosti.

Blood Bowl 3 (Brutal Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov fantasy a športových hier. Hra ponúka kombináciu humoru, stratégie a akcie, ktorá vás udrží v napätí počas celého hrania. Či už ste nováčik alebo skúsený hráč, Blood Bowl 3 vám poskytne hodiny zábavy a výziev.

Nezmeškajte príležitosť získať exkluzívny obsah pri predobjednávke a pripravte sa na brutálne zápasy, ktoré vás vtiahnu do sveta Blood Bowlu. Vytvorte si svoj tím, vyberte si stratégiu a staňte sa majstrom v tomto jedinečnom fantasy športe!