Total War: Shogun 2 CZ [Steam]

8,99 

Zdieľať:

Total War: Shogun 2 CZ je strategická videohra, ktorá vás prenesie do 16. storočia v Japonsku, kde sa postavíte do úlohy mocného daimjó. V tejto hre kombinujete hlbokú strategickú hru s epickými bitkami v reálnom čase. Vytvorte si vlastnú ríšu, spravujte zdroje a uzatvárajte aliancie. S nádhernou grafikou a realistickým zobrazením historických prvkov je Total War: Shogun 2 ideálnou voľbou pre fanúšikov strategických hier. Pripravte sa na dobrodružstvo plné vojenských konfliktov a politických intríg!

Kód: 419704 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Total War: Shogun 2 CZ [Steam]

Total War: Shogun 2 je strategická videohra, ktorá vás prenesie do turbulentného obdobia 16. storočia v Japonsku, kde sa krajina nachádza v chaosu a rozdelení. Ako hráč sa postavíte do úlohy jedného z ôsmich mocných daimjó, ktorí sa snažia získať kontrolu nad celým Japonskom a získať požehnanie cisára. Tento titul je návratom ku koreňom série Total War, pričom kombinuje hlbokú strategickú hru s epickými bitkami v reálnom čase.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu:

  • Vydavateľ: SEGA
  • Platforma: PC digital
  • Hlavný žáner: Strategická hra
  • Počet hrateľných frakcií: 8 daimjó
  • Obdobie: 16. storočie, Japonsko

V Total War: Shogun 2 sa hráči ocitnú v dynamickom a realistickom prostredí, kde musia strategicky plánovať svoje ťahy, spravovať zdroje a viesť armády do boja. Hra ponúka bohatý systém diplomacie, ktorý umožňuje uzatvárať aliancie, obchodovať a manipulovať s rivalmi. Každý daimjó má svoje jedinečné schopnosti a vlastnosti, čo pridáva na rozmanitosti a strategickej hĺbke hry.

Bitky sú jedným z najvýraznejších aspektov Total War: Shogun 2. Hráči môžu viesť svoje jednotky do masívnych bitiek, kde sa stretnú s tisíckami vojakov na realisticky zobrazených bojiskách. Hra ponúka široký výber jednotiek, od pechoty po jazdu, pričom každá má svoje silné a slabé stránky. Využitie terénu a taktické manévre sú kľúčové pre dosiahnutie víťazstva.

Okrem vojenských aspektov sa Total War: Shogun 2 zameriava aj na správu vašej provincie. Hráči musia budovať mestá, rozvíjať ekonomiku a zabezpečiť si podporu obyvateľstva. Správne rozhodovanie v oblasti politiky a ekonomiky môže mať zásadný dopad na vašu schopnosť viesť vojnu a dosiahnuť konečné víťazstvo.

Hra je známa svojou nádhernou grafikou a detailným zobrazením historických prvkov, čo prispieva k autentickému zážitku. Total War: Shogun 2 je ideálnou voľbou pre fanúšikov strategických hier, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci herný zážitok v historickom prostredí.

Pripravte sa na epické dobrodružstvo, kde sa vaša stratégia a rozhodovanie stanú kľúčom k ovládnutiu Japonska. Total War: Shogun 2 je hrou, ktorá vás vtiahne do sveta samurajov, vojenských konfliktov a politických intríg.