Wolfenstein: Cyberpilot [Steam]

19,99 

Zdieľať:

Vstúpte do sveta Wolfenstein: Cyberpilot na Steam a zažite akciu vo virtuálnej realite, kde sa postavíte proti nacistickému režimu v Paríži. Ako hacker odporu ovládnite mocné robotické jednotky a strategicky ich nasadzujte v boji za slobodu. Hra ponúka intenzívny príbeh, pohlcujúce prostredie a unikátne spojenie akcie a stratégie. Pripravte sa na nezabudnuteľné momenty a bojujte za spravodlivosť v tejto inovatívnej hre od Bethesda Softworks.

Kód: 419984 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Wolfenstein: Cyberpilot [Steam]

Vstúpte do sveta virtuálnej reality s hrou Wolfenstein: Cyberpilot, ktorá vás prenesie do Paríža, kde sa postavíte proti nacistickému režimu. Ako hacker odporu sa stanete kľúčovou postavou v boji za slobodu, pričom vaša úloha je jasná – znepríjemniť život nepriateľom a pomôcť francúzskemu odporu v ich boji za oslobodenie.

Hra sa odohráva 10 rokov po udalostiach predchádzajúcich titulov série Wolfenstein, pričom ponúka unikátne spojenie akcie a strategického myslenia. Využite svoje schopnosti na hackovanie a ovládanie mocných robotických jednotiek, ktoré môžete nasadiť proti nepriateľom. S každým úspešným hackom sa vaša moc a vplyv v boji zvyšujú, čo vám umožní prispieť k víťazstvu odboja.

Kľúčové vlastnosti:

  • Virtuálna realita: Hra je navrhnutá pre VR, čo znamená, že zažijete akciu z prvej ruky a ponoríte sa do prostredia ako nikdy predtým.
  • Hacker odporu: Prevezmite úlohu hackera a ovládnite technológiu, aby ste zničili nacistické sily.
  • Strategické ovládanie: Využite svoje schopnosti na ovládanie robotických jednotiek a strategicky ich nasadzujte v boji.
  • Intenzívny príbeh: Prežívajte napínavé momenty v boji proti tyranii a pomôžte francúzskemu odporu v ich úsilí o slobodu.
  • Vydavateľ: Bethesda Softworks, známy pre svoje kvalitné herné tituly a inovatívne prístupy k hernému dizajnu.

Wolfenstein: Cyberpilot je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a virtuálnej reality, ktorí hľadajú nový zážitok. Hra ponúka jedinečnú kombináciu akcie, stratégie a pohlcujúceho príbehu, ktorý vás udrží na okraji sedadla. S každým hackom a každým víťazstvom sa budete cítiť ako skutočný hrdina, ktorý bojuje za spravodlivosť a slobodu.

Nezabudnite, že na spustenie hry je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu SteamVR a špeciálny headset, čo zaručuje, že váš zážitok bude maximálne pohlcujúci. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné momenty v boji proti nacistom v Wolfenstein: Cyberpilot.