Xbox Store 150Kč – elektronická peňeženka

5,99 

Zdieľať:

Objavte Xbox Store 150Kč – ideálnu elektronickú peňeženku pre rýchle a jednoduché nákupy v Xbox Store a Microsoft Store. Tento predplatený poukaz je perfektný pre milovníkov hier, ktorí chcú flexibilne spravovať svoje výdavky a mať prístup k širokej ponuke hier a obsahu. S Xbox Store 150Kč si užijete bezstarostné hranie na konzolách Xbox 360, Xbox One a Xbox Series. Ideálny darček pre každého hráča, ktorý ocení jednoduchý a rýchly proces nákupu. Nabite svoju peňaženku a objavte svet hier a zábavy!

Kód: 421032 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Xbox Store 150Kč – elektronická peňeženka

Predstavujeme Vám Xbox Store 150Kč, ideálnu elektronickú peňeženku, ktorá Vám umožní jednoducho a rýchlo nabíjať Vašu peňaženku pre nákupy v Xbox Store a Microsoft Store. Tento predplatený poukaz je skvelým riešením pre všetkých milovníkov hier, ktorí chcú mať prístup k širokej ponuke obsahu pre svoje obľúbené platformy.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Microsoft
  • Platforma: ESD CD-Key – Kredit
  • Typ distribúcie: elektronická
  • EAN: 812-012014

Predplatená karta Xbox Store 150Kč je ideálna pre tých, ktorí chcú mať flexibilitu pri nákupoch. S touto kartou môžete využiť svoje prostriedky na nákup hier, rozšírení, doplnkov a iného obsahu, ktorý je dostupný v online ponuke služby Xbox Store. Bez ohľadu na to, či vlastníte konzolu Xbox 360, Xbox One alebo Xbox Series, táto elektronická peňeženka Vám poskytne prístup k najnovším hrám a obsahu, ktorý si môžete stiahnuť priamo na Vaše zariadenie.

Jednou z hlavných výhod predplatenej karty je, že si môžete jednoducho spravovať svoje výdavky. Nemusíte sa obávať prečerpaných limitov alebo nečakaných poplatkov, pretože si sami určujete, koľko peňazí chcete na svoje nákupy využiť. Týmto spôsobom si môžete užiť bezstarostné hranie a objavovanie nových hier bez zbytočných obáv.

Okrem toho, Xbox Store 150Kč je skvelým darčekom pre priateľov a rodinu, ktorí sú fanúšikmi hier. Či už ide o narodeninový darček, alebo prekvapenie bez zvláštnej príležitosti, táto elektronická peňeženka určite poteší každého hráča. S ňou si môžu vybrať z množstva hier a obsahu, ktorý ich zaujíma, a to všetko s jednoduchým a rýchlym procesom nákupu.

Nezmeškajte príležitosť využiť výhody, ktoré ponúka Xbox Store 150Kč. Nabite svoju peňaženku a objavte svet hier a zábavy, ktorý čaká len na Vás. S touto predplatenou kartou sa stáva nakupovanie hier jednoduchým a príjemným zážitkom. Pripravte sa na hodiny zábavy a vzrušenia s najnovšími titulmi a obsahom, ktorý si môžete vychutnať na svojich obľúbených platformách.