Xbox ajándékkártya 12 990 Ft

34,99 

Zdieľať:

Objavte zábavu s Xbox ajándékkártyou za 12 990 Ft. Ideálna pre milovníkov hier, umožňuje nákup hier a obsahu v Xbox Store a Microsoft Store. Využite flexibilitu, jednoduché použitie a širokú ponuku hier pre Xbox 360, Xbox One a Xbox Series. Skvelý darček pre každého hráča, s rýchlou elektronickou aktiváciou. Obohaťte svoj herný zážitok ešte dnes!

Kód: 421061 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Xbox ajándékkártya 12 990 Ft

Objavte nekonečné možnosti zábavy s Xbox ajándékkártyou v hodnote 12 990 Ft. Tento predplatený poukaz je ideálnym riešením pre všetkých milovníkov hier, ktorí chcú rozšíriť svoj herný zážitok na platformách Xbox a PC. S touto kartou môžete jednoducho nabiť svoju peňaženku a využiť ju na nákup hier, doplnkov a iného obsahu v Xbox Store a Microsoft Store.

Hlavné výhody Xbox ajándékkárty:

  • Flexibilita: Použite kredit na nákup hier, rozšírení a iného obsahu podľa vlastného výberu.
  • Jednoduché použitie: Rýchle a jednoduché nabíjanie peňaženky priamo z pohodlia vášho domova.
  • Široká ponuka: Prístup k obrovskému množstvu hier a obsahu pre konzoly Xbox 360, Xbox One a Xbox Series.
  • Bezpečnosť: Elektronická distribúcia zabezpečuje rýchle a bezpečné transakcie.

Predplatená karta je skvelým darčekom pre priateľov a rodinu, ktorí sú fanúšikmi hier. Nezáleží na tom, či sú začiatočníci alebo skúsení hráči, každý si nájde niečo, čo ho zaujme. S Xbox ajándékkártyou môžete objaviť nové tituly, ktoré vás vtiahnu do fascinujúcich svetov a ponúknu hodiny zábavy.

Vydavateľom tejto karty je renomovaná spoločnosť Microsoft, ktorá je známa svojou kvalitou a inováciami v oblasti herného priemyslu. S touto kartou máte zaručený prístup k najnovším hrám a obsahu, ktorý je dostupný na trhu.

Nezabudnite, že Xbox ajándékkártya je elektronická a jej aktivácia je veľmi jednoduchá. Stačí zadať kód, ktorý obdržíte po zakúpení, a môžete okamžite začať nakupovať. Už žiadne čakanie na doručenie fyzických kariet, všetko je rýchle a pohodlné.

Využite túto jedinečnú príležitosť a obohaťte svoj herný zážitok s Xbox ajándékkártyou 12 990 Ft. Nechajte sa uniesť svetom hier a objavte nové výzvy, ktoré na vás čakajú. S touto kartou máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky!