King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) PS4

25,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo s hrou King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) pre PS4. Tento unikátny mix RPG a taktických ťahových bojov vás vtiahne do fascinujúceho sveta plného výziev a rozhodnutí. Vydavateľ 1C Company prináša hru, kde každé vaše rozhodnutie ovplyvňuje osudy miestnych obyvateľov a dynamiku boja. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zažite nezabudnuteľný herný zážitok!

Kód: 421942 Kategória: Vydavateľ:

O hre

King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) PS4

Zažite epické dobrodružstvo v novom titule King’s Bounty 2, ktorý prináša osviežujúci pohľad na obľúbenú fantasy sériu. Tento titul je určený pre platformu PS4 a ponúka hráčom jedinečný mix taktických ťahových bojov a hlbokého RPG zážitku. Vydavateľom hry je renomovaná spoločnosť 1C Company, ktorá sa postarala o to, aby ste sa mohli ponoriť do fascinujúceho sveta plného výziev a rozhodnutí.

King’s Bounty 2 sa zameriava na rozšírenie možností taktiky a stratégie, čo znamená, že každé vaše rozhodnutie má váhu. Či už sa chystáte na ťaženie proti nemŕtvym hrôzam, alebo sa snažíte budovať vzťahy s miestnymi obyvateľmi, hra vás neustále vyzýva, aby ste premýšľali o svojich krokoch. Tento aspekt robí hru nielen zábavnou, ale aj hlbokou a pútavou.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu:

  • Žáner: RPG, Taktické ťahové boje
  • Platforma: PS4
  • Vydanie: Day One Edition
  • Vydavateľ: 1C Company
  • EAN: 4020628692179

Hra ponúka bohatý a rozmanitý herný svet, ktorý je plný zaujímavých postáv, mýtických bytostí a nebezpečných nepriateľov. Hráči sa môžu tešiť na množstvo úloh, ktoré ich zavedú do rôznych prostredí, od malebných dedín po temné a desivé hrobky. Každé prostredie je starostlivo navrhnuté, aby poskytlo autentický zážitok a ponúklo množstvo skrytých tajomstiev na objavovanie.

Okrem toho, King’s Bounty 2 kladie dôraz na budovanie vzťahov s NPC postavami, čo pridáva ďalší rozmer do herného zážitku. Hráči môžu ovplyvniť osudy miestnych obyvateľov a rozhodovať o ich budúcnosti, čo robí každé rozhodnutie ešte dôležitejším. Taktické boje sú zasadené do dynamického prostredia, kde hráči musia premýšľať o svojich ťahoch a využívať rôzne stratégie na dosiahnutie víťazstva.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva. King’s Bounty 2 CZ (Day One Edition) pre PS4 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov RPG hier a taktiky. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta plného akcie, napätia a strategického myslenia.