Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 PS5

25,99 

Zdieľať:

Objavte svet skateboardingu s hrou Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pre PS5. Tento remaster dvoch kultových hier ponúka vylepšenú grafiku v rozlíšení 4K a 60 snímok za sekundu, originálne úrovne ako Warehouse a School, a klasických skaterov ako Tony Hawk a Rodney Mullen. Užite si online multiplayer, prispôsobte si svojho skatera a predvádzajte old-school triky v tejto nostalgickej akčnej hre. Pridajte sa k akcii a zažite adrenalínové skoky a triky, ktoré vás nadchnú!

Kód: 422957 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 PS5

Pripravte sa na návrat legendárnych skaterov a ikonických úrovní s hrou Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pre konzolu PS5. Tento remaster dvoch kultových hier, vyvinutý renomovaným štúdiom Vicarious Visions, prináša nostalgické zážitky pre starých fanúšikov a zároveň láka nových hráčov do sveta skateboardingu. Hra je plne remastrovaná s vylepšenou grafikou a modernými hernými mechanikami, ktoré zaručujú plynulý a vzrušujúci herný zážitok.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Vylepšená grafika: Hra ponúka nádherne prepracované prostredia a postavy, ktoré ožívajú v rozlíšení 4K a s podporou 60 snímok za sekundu.
  • Originálne úrovne: Znovu sa prejdite klasickými úrovňami, ktoré definovali žáner, vrátane ikonických miest ako Warehouse a School.
  • Klasickí skateri: Hrajte za obľúbených skaterov, ako sú Tony Hawk, Rodney Mullen a ďalší, pričom každý z nich má svoje jedinečné triky a štýl.
  • Old-school triky: Ovládajte širokú škálu trikov, od základných až po zložitější kombinácie, ktoré vám umožnia predviesť svoje zručnosti.
  • Ikonické pesničky: Užite si soundtrack plný klasických skladieb, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou série a dodávajú hre autentickú atmosféru.
  • Online multiplayer: Zmerajte si sily s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta v rôznych herných režimoch a súťažiach.
  • Vytváranie postáv: Prispôsobte si svojho skatera a vytvorte si jedinečný štýl, ktorý vás odlíši od ostatných.

Hra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pre PS5 je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov skateboardingu a akčných hier. S kombináciou nostalgie a moderných herných prvkov ponúka jedinečný zážitok, ktorý si zamilujete. Či už ste veterán série alebo nováčik, táto hra vás vtiahne do sveta adrenalínových skokov a trikov, ktoré vás nenechajú chladnými.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto kultovú sériu v novom svetle a pridajte sa k Tony Hawkovi a jeho priateľom na ceste za dokonalými trikmi a nezabudnuteľnými momentmi. Hra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 je dostupná na platforme PS5 a je pripravená na to, aby vás znovu vtiahla do sveta skateboardingu.