WRC 10: The Official Game XBOX Series X

23,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z rally pretekov s hrou WRC 10: The Official Game pre XBOX Series X. Oslávte 50. výročie šampionátu s realistickými pretekmi, ikonickými automobilmi a vylepšenou grafikou. Vstúpte do akcie s novými hernými režimami, autentickou fyzikou a online multiplayerom. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo a staňte sa majstrom rally!

Kód: 423109 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WRC 10: The Official Game XBOX Series X

Vstúpte do sveta vzrušujúcich rally pretekov s hrou WRC 10: The Official Game pre konzolu XBOX Series X. Tento titul, ocenený recenzentmi a profesionálnymi vodičmi, predstavuje vrchol offroadovej simulácie, ktorá vás vtiahne do akcie a adrenalínu. S novými funkciami a vylepšeniami, WRC 10 ponúka jedinečný zážitok, ktorý si zamilujete.

Hlavným lákadlom WRC 10 je oslava 50. výročia šampionátu, ktorá prináša množstvo nového obsahu a vzrušujúcich zážitkov. Hráči sa môžu tešiť na realistické preteky, ktoré zachytávajú podstatu rally, vrátane autentických tratí a ikonických automobilov. Vďaka vylepšenej fyzike a grafike na platforme XBOX Series X si užijete preteky ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti:

  • Nové herné režimy: WRC 10 ponúka rôzne herné režimy, vrátane kariéry, kde môžete viesť svoj tím k víťazstvu.
  • Realistická fyzika: Vylepšená fyzika vozidiel a realistické správanie na rôznych povrchoch zaručuje autentický zážitok z jazdy.
  • Legendárne automobily: Oslávte históriu rally s množstvom ikonických vozidiel, ktoré sú súčasťou hry.
  • Detailné prostredie: Vysokokvalitná grafika a detailné prostredie vás prenesú priamo do akcie.
  • Online multiplayer: Súťažte s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta v online režime.

WRC 10 je nielen o pretekoch, ale aj o strategickom plánovaní a správe tímu. Hráči majú možnosť prispôsobiť svoje vozidlo a optimalizovať ho pre rôzne podmienky, čo pridáva ďalší rozmer do herného zážitku. S každým pretekom sa zlepšujte, zbierajte skúsenosti a posúvajte sa na vyššie úrovne.

Nezáleží na tom, či ste skúsený pretekár alebo nováčik, WRC 10 ponúka niečo pre každého. S intuitívnym ovládaním a rôznymi úrovňami obtiažnosti si môžete prispôsobiť hru podľa svojich preferencií. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, ktoré vás udržia na okraji sedadla!

Zažite adrenalínové preteky a staňte sa súčasťou histórie rally s WRC 10: The Official Game na XBOX Series X. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie na najnáročnejšie trate sveta a umožní vám prežiť vzrušenie z rally ako nikdy predtým!