WRC 10: The Official Game PS4

22,99 

Zdieľať:

WRC 10: The Official Game PS4 je najnovší simulátor rally, ktorý oslavuje 50. výročie svetového šampionátu. Ponúka realistickú simuláciu jazdy, množstvo historických automobilov a ikonických tratí. Nové herné režimy a vylepšená grafika zaručujú adrenalínové zážitky pre fanúšikov rally. Prispôsobte si vozidlá a prežite napínavé preteky s oficiálnymi tímami a jazdcami. WRC 10 je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov motoristického športu!

Kód: 423107 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WRC 10: The Official Game PS4

WRC 10: The Official Game je najnovšia verzia oceneného simulátora rally pre PlayStation 4, ktorá vás vtiahne do sveta vzrušujúcich pretekov a adrenalínových zážitkov. Tento titul oslavuje 50. výročie svetového šampionátu v rally a ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť históriu a vývoj tohto populárneho motoristického športu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Realistická simulácia: WRC 10 ponúka neuveriteľne presnú simuláciu jazdy, ktorá zachytáva všetky aspekty rally pretekov, vrátane rôznych povrchov a poveternostných podmienok.
  • 50. výročie šampionátu: Pri príležitosti oslavy 50. výročia súťaže sa hráči môžu tešiť na množstvo historických automobilov a ikonických tratí, ktoré formovali svet rally.
  • Nové herné režimy: WRC 10 prináša nové herné režimy, ktoré umožňujú hráčom prežiť napínavé momenty z pretekov a súťažiť s priateľmi alebo online s hráčmi z celého sveta.
  • Vylepšená grafika a zvuk: S realistickými vizuálnymi efektmi a autentickým zvukom motorov sa hráči môžu ponoriť do atmosféry pretekov ako nikdy predtým.
  • Podpora pre modifikácie: Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoje vozidlá a zlepšiť ich výkon, čo pridáva na hrateľnosti a zábave.

WRC 10 je ideálnou voľbou pre fanúšikov rally, ktorí hľadajú realistický a vzrušujúci zážitok. Hráči sa môžu tešiť na širokú škálu automobilov, od klasických modelov až po moderné pretekárske stroje, ktoré sú verne zobrazené s dôrazom na detaily. Každé vozidlo má svoje jedinečné vlastnosti, ktoré ovplyvňujú jazdné vlastnosti a výkon na rôznych tratiach.

Okrem toho, WRC 10 ponúka aj bohatý obsah, vrátane oficiálnych tímov a jazdcov, čo zaručuje autentický zážitok z pretekov. Hráči môžu prežiť napínavé momenty z reálnych pretekov a snažiť sa dosiahnuť pódiové umiestnenia v sezóne 2021.

Vďaka vylepšenému ovládaniu a realistickej fyzike jazdy je WRC 10 prístupný pre nováčikov aj skúsených hráčov. Hráči môžu trénovať svoje zručnosti a zdokonaľovať sa v jazde na rôznych tratiach, pričom sa učia, ako správne reagovať na meniace sa podmienky a výzvy, ktoré im rally ponúka.

WRC 10: The Official Game je skutočným osviežením pre všetkých fanúšikov rally a motoristického športu. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a zažite adrenalínové dobrodružstvo na vlastnej koži!