WRC 10: The Official Game PS5

22,99 

Zdieľať:

WRC 10: The Official Game pre PS5

Kód: 423106 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WRC 10: The Official Game PS5

WRC 10: The Official Game pre PlayStation 5 je najnovšou edíciou oceneného pretekárskeho simulátora, ktorý oslavuje 50. výročie svetového šampionátu v rally. Tento titul ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť vzrušenie z pretekov s legendárnymi automobilmi a prežiť napínavé momenty sezóny 2021. S realistickou grafikou a vylepšenou fyzikou jazdy, WRC 10 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov motoristického športu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Oslava 50. výročia: WRC 10 prináša špeciálny obsah a funkcie, ktoré oslavujú bohatú históriu šampionátu.
  • Realistická simulácia: Vylepšená fyzika a grafika poskytujú autentický zážitok z jazdy, ktorý vás vtiahne do sveta rally.
  • Široká škála automobilov: Hráči môžu ovládať množstvo ikonických vozidiel, ktoré sa zúčastnili na pretekoch v priebehu rokov.
  • Rôzne herné režimy: WRC 10 ponúka rôzne herné režimy, vrátane kariéry, online multiplayeru a špeciálnych výziev.
  • Detailné prostredie: Preteky sa odohrávajú v rôznych prostrediach, od zasnežených hôr po prašné cesty, pričom každé prostredie má svoje vlastné výzvy.

WRC 10 je navrhnuté tak, aby poskytovalo hráčom maximálny zážitok z pretekov. S realistickým ovládaním a presným modelovaním vozidiel, hráči môžu zažiť adrenalínové preteky, ktoré sú plné napätia a vzrušenia. Hráči sa môžu tešiť na vylepšené ovládanie, ktoré im umožní lepšie reagovať na zmeny v teréne a podmienkach na trati.

Okrem toho, WRC 10 ponúka aj možnosť prispôsobiť si svoje vozidlo, čo pridáva ďalší rozmer do herného zážitku. Hráči môžu experimentovať s rôznymi nastaveniami a vylepšeniami, aby dosiahli optimálny výkon na trati. Taktiež je k dispozícii množstvo výziev a súťaží, ktoré umožňujú hráčom porovnať svoje schopnosti s ostatnými pretekármi z celého sveta.

WRC 10: The Official Game pre PS5 je skutočným vrcholom pretekárskej simulácie, ktorý kombinuje históriu, vzrušenie a realistické preteky do jedného balíka. Nezáleží na tom, či ste skúsený pretekár alebo nováčik, tento titul ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a zažite adrenalínové momenty, ktoré vám WRC 10 prinesie!