Metro Exodus CZ (Complete Edition) PS5

29,99 

Zdieľať:

Objavte postapokalyptický svet s hrou Metro Exodus CZ (Complete Edition) pre PS5. Vychutnajte si vylepšenú grafiku s technológiou Ray Tracing, kompletnú kampaň a prídavky The Two Colonels a Sam’s Story. Preskúmajte otvorený svet, prežite intenzívny príbeh a využívajte strategické herné mechaniky. Nezmeškajte túto jedinečnú akčnú hru, ktorá ponúka hodiny napätia a zábavy!

Kód: 430258 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Metro Exodus CZ (Complete Edition) PS5

Vstúpte do fascinujúceho a nebezpečného sveta postapokalyptického Ruska s hrou Metro Exodus CZ (Complete Edition) pre konzolu PS5. Táto epická strieľačka z pohľadu prvej osoby vás zavedie na nezabudnuteľnú cestu, kde sa spojí napínavý príbeh s intenzívnou akciou a prepracovanou grafikou.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Vylepšená grafika pre PS5: Vďaka technológii Ray Tracing si užijete realistické osvetlenie a efekty, ktoré oživia každý detail prostredia.
  • Kompletný zážitok: Obsahuje základnú kampaň Metro Exodus a obidva prídavky – The Two Colonels a Sam’s Story, ktoré rozširujú príbeh a ponúkajú nové výzvy.
  • Otvorený svet: Preskúmajte rozmanité prostredia, od zamrznutých krajín po nebezpečné mestské oblasti, pričom každé rozhodnutie ovplyvní váš postup a osud postáv.
  • Intenzívny príbeh: Prežite emocionálnu cestu s postavami, ktoré sa snažia prežiť v nehostinnom svete, kde je každý krok otázkou života a smrti.
  • Herné mechaniky: Kombinácia stealth, akcie a prežitia, ktorá vás núti premýšľať strategicky a využívať dostupné zdroje.

Metro Exodus Complete Edition je viac než len hra; je to zážitok, ktorý vás vtiahne do hlbokého a temného univerza, kde sa musíte postaviť nielen nepriateľom, ale aj vlastným strachom. S realistickým zobrazením a pohlcujúcou atmosférou sa táto hra stáva jedným z najlepších titulov na trhu.

Vydavateľ Deep Silver sa postaral o to, aby ste dostali kompletný balík, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Prídavky The Two Colonels a Sam’s Story ponúkajú nové perspektívy a rozširujú už tak bohatý príbeh, čím zaručujú, že sa nebudete nudiť ani na chvíľu.

Pripravte sa na napínavé dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do hlbokých lesov, opustených miest a podzemných tunelov, kde sa skrývajú nebezpeční nepriatelia a prežitie je na prvom mieste. S Metro Exodus CZ (Complete Edition) pre PS5 sa môžete tešiť na hodiny zábavy a napätia, ktoré vás udržia na okraji sedadla.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje akciu, prežitie a silný príbeh do jedného nezabudnuteľného balíka. Pripravte sa na výnimočný herný zážitok, ktorý vás prenesie do sveta, kde je každé rozhodnutie kľúčové.