Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 XBOX Series X

42,99 

Zdieľať:

Zažite legendárne skateboardové dobrodružstvo s Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pre XBOX Series X. Tento remastrovaný balík ponúka vylepšené úrovne, ikonických skateboardistov a nezabudnuteľné triky, ktoré definovali generáciu hráčov. S modernou grafikou, online multiplayerom a autentickým hudobným soundtrackom je táto hra ideálna pre fanúšikov akčných športov a nostalgických zážitkov. Pripravte sa na zábavu a výzvy v kultovej sérii, ktorá oživuje zlaté časy skateboardingu!

Kód: 430565 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 XBOX Series X

Pripravte sa na návrat legendárnych skateboardových hier s Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pre konzolu XBOX Series X. Tento remastrovaný balík, vyvinutý renomovaným štúdiom Vicarious Visions, prináša späť klasické úrovne, obľúbených profesionálnych skateboardistov a nezabudnuteľné triky, ktoré definovali generáciu hráčov. Hra je určená pre všetkých fanúšikov akčných športov a nostalgických zážitkov z 90. rokov.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Remastrované úrovne: Všetky pôvodné úrovne z hier Tony Hawk’s Pro Skater 1 a 2 boli vylepšené s modernou grafikou a technológiou, čo zaručuje plynulý a vizuálne ohromujúci zážitok.
  • Ikonické postavy: Hrajte za klasických skateboardistov, ako sú Tony Hawk, Rodney Mullen a ďalší, pričom si užijete ich jedinečné triky a štýly.
  • Old-school triky: Ovládajte širokú škálu trikov, vrátane grindov, flips a combos, ktoré sú základom tejto série.
  • Hudobný soundtrack: Užite si ikonické pesničky z pôvodných hier, ktoré dodávajú hre autentickú atmosféru a energiu.
  • Online multiplayer: Zapojiť sa môžete do online súťaží a porovnávať svoje skóre s priateľmi a hráčmi z celého sveta.
  • Vylepšené ovládanie: Modernizované ovládanie a mechanika hry zabezpečujú, že aj noví hráči si môžu rýchlo osvojiť základy a užiť si hru.

Hra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú pripomenúť zlaté časy skateboardingu, ale aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do tejto kultovej série. S vylepšenou grafikou a modernými funkciami, ako je online multiplayer, sa táto hra stáva skutočným zážitkom pre všetkých milovníkov akčných športov.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto klasiku v novom šate. Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pre XBOX Series X je skvelým spôsobom, ako sa zabaviť a oživiť spomienky na nezabudnuteľné skateboardové dobrodružstvá. Pripravte sa na skvelú zábavu a výzvy, ktoré vás vtiahnu do sveta skateboardingu ako nikdy predtým!