Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (Prince’s Edition) NSW

30,99 

Zdieľať:

Objavte magický svet Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (Prince’s Edition) na Nintendo Switch. Toto RPG dobrodružstvo vás zavedie do rozprávkového kráľovstva, kde mladý princ Evan bojuje za obnovenie svojho trónu. S nádhernou grafikou, emotívnym príbehom a pútavou hrateľnosťou, vrátane akčných súbojov a strategického plánovania, je táto hra ideálnou voľbou pre fanúšikov série. Vstúpte do sveta plného dobrodružstva a nezabudnuteľných momentov!

Kód: 430616 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (Prince’s Edition) NSW

Vstúpte do fascinujúceho sveta Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, kde sa spája nádherná grafika, emotívny príbeh a pútavá hrateľnosť. Toto RPG dobrodružstvo, ktoré je pokračovaním úspešného titulu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, vás zavedie do rozprávkového kráľovstva, kde sa mladý princ Evan snaží obnoviť svoj trón a vytvoriť nový svet plný pokoja a harmónie.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • EAN: 3391892015393

Príbeh sa sústreďuje na Evana, mladého princa, ktorý sa po tragickej udalosti ocitá na úteku. Počas svojho putovania sa Evan stretáva s rôznymi postavami, ktoré mu pomáhajú na ceste k obnove jeho kráľovstva. Hráči budú mať možnosť zažiť emocionálne momenty, ktoré sú typické pre dielo Yoshiyuki Momose, známeho dizajnéra postáv, a užiť si nádhernú hudbu od renomovaného skladateľa Joe Hisaishi.

Hrateľnosť v Ni No Kuni 2 je kombináciou akčných súbojov a strategického plánovania. Hráči môžu ovládať rôzne postavy, pričom každá z nich má jedinečné schopnosti a zručnosti. Taktické súboje sú obohatené o systém „Higgledy“, ktorý umožňuje hráčom využiť pomocné postavy na bojisku, čím sa zvyšuje dynamika a variabilita súbojov.

Okrem hlavného príbehu ponúka hra aj množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu budovať a spravovať svoje vlastné kráľovstvo, čo pridáva ďalší rozmer do už tak bohatého herného sveta. Vytváranie a rozširovanie kráľovstva je nielen zábavné, ale aj strategické, pretože hráči musia zohľadniť rôzne faktory, ako sú zdroje a obyvateľstvo.

Grafika hry je nádherná a zachytáva rozprávkovú atmosféru, ktorá je pre sériu typická. Každý detail je starostlivo navrhnutý, čo prispieva k celkovému pôsobeniu hry. Hráči sa môžu tešiť na pestré prostredia, od malebných dediniek po majestátne hrady, ktoré sú plné života a interakcie.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje emotívny príbeh, nádhernú grafiku a pútavú hrateľnosť, Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (Prince’s Edition) je ideálnou voľbou. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho sveta a nenechá vás chladnými.