My Friend Peppa Pig

28,99 

Zdieľať:

Objavte svet My Friend Peppa Pig, interaktívnej hry pre deti na platforme Nintendo Switch. Hráči sa môžu stať priateľmi Peppy Prasiatka a užiť si množstvo zábavných aktivít, ktoré podporujú kreativitu a tímovú prácu. Vytvorte si vlastnú postavu, zapojte sa do dobrodružstiev a učte sa nové zručnosti. My Friend Peppa Pig je ideálny darček pre malých fanúšikov tejto obľúbenej rozprávkovej postavy.

Kód: 430864 Kategória: Vydavateľ:

O hre

My Friend Peppa Pig

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s My Friend Peppa Pig, hrou, ktorá vás prenesie do sveta obľúbenej rozprávkovej postavy Peppy Prasiatka. Táto interaktívna hra je ideálna pre deti, ktoré sa chcú zabaviť a zároveň rozvíjať svoju kreativitu a fantáziu. Hráči sa môžu stať novými priateľmi Peppy a zažiť množstvo zábavných aktivít, ktoré ich vtiahnu do rozprávkového sveta.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu:

  • Vydavateľ: Outright Games
  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • EAN: 5060528035897

V My Friend Peppa Pig si môžete vytvoriť a obliecť svoju vlastnú zvieraciu postavu, čo pridáva na osobitosti a zábave. Hráči sa môžu zapojiť do rôznych aktivít, ktoré Peppa navrhuje, a to nielen v interiéri, ale aj vonku. Pomôžte ockovi Pigovi nájsť jeho okuliare, sledujte stopy zvierat v lese alebo sa zabávajte pri špliechaní v kalných mlákach. Každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporila interakciu a spoluprácu, čo je ideálne pre rodinné hranie.

Hra je plná farieb a veselých postáv, ktoré sú známe z televízneho seriálu. Deti sa môžu tešiť na množstvo zábavných úloh a výziev, ktoré ich povzbudia k objavovaniu a učení sa nových vecí. My Friend Peppa Pig je skvelou voľbou pre deti, ktoré milujú Peppu a jej priateľov, a ponúka im možnosť zažiť dobrodružstvo na vlastnej koži.

Okrem zábavy hra podporuje aj rozvoj rôznych zručností, ako sú riešenie problémov, kreativita a tímová práca. Hráči sa učia spolupracovať a komunikovať, čo je dôležité pre ich osobnostný rast. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre deti všetkých vekových kategórií, pričom ponúka intuitívne ovládanie a jednoduché úlohy, ktoré sú prispôsobené ich schopnostiam.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto úžasného sveta a zažiť dobrodružstvo s Peppou a jej priateľmi. My Friend Peppa Pig je hrou, ktorá nielenže zabaví, ale aj vzdeláva, a je ideálnym darčekom pre každého malého fanúšika tejto obľúbenej postavy.