Battlefield 2042 PS4

24,99 

Zdieľať:

Objavte Battlefield 2042 na PS4 a zažite intenzívne vojenské akcie v blízkej budúcnosti. V 5. sezóne New Dawn sa môžete tešiť na nové výzvy, dynamické prostredie a masívne bitky s až 128 hráčmi. Využite rozšírený arzenál a vylepšené vozidlá na strategické boje v unikátnej mape Reclaimed. Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky a tímovú spoluprácu, ktorá vás vtiahne do akcie!

Kód: 431347 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Battlefield 2042 PS4 – Zhrnutie kľúčových parametrov a vlastností produktu

Pripravte sa na intenzívne vojenské akcie v hre Battlefield 2042 na platforme PS4. Táto hra, vydaná spoločnosťou Electronic Arts, vás zavedie do blízkej budúcnosti, kde sa svet ocitá na pokraji kolapsu. V 5. sezóne s názvom New Dawn sa hráči môžu tešiť na nové výzvy a vzrušujúce herné mechaniky.

Jednou z hlavných noviniek je mapa Reclaimed, ktorá sa nachádza v opustenej továrni v Česku. Toto prostredie, ktoré už stihlo zarásť, ponúka unikátne možnosti pre strategické boje a taktické manévre. Hráči budú musieť využiť svoje zručnosti a prispôsobiť sa dynamickým podmienkam, aby prežili a dosiahli víťazstvo.

Battlefield 2042 sa vyznačuje množstvom inovatívnych prvkov, ktoré posúvajú hranice multiplayerových hier. Hráči môžu očakávať:

  • Rozšírený arzenál: Nové zbrane, vrátane opakovacej pušky XCE, umožňujú prispôsobiť si herný štýl a taktiku.
  • Dynamické prostredie: Zmeny v počasí a deštrukcia prostredia ovplyvňujú hru a vyžadujú od hráčov flexibilitu a rýchle rozhodovanie.
  • Masívne bitky: Až 128 hráčov na jednej mape, čo vytvára epické vojenské strety a nezabudnuteľné zážitky.
  • Vylepšené vozidlá: Nové typy vozidiel a ich vylepšenia ponúkajú hráčom rôzne možnosti, ako sa zapojiť do boja.

Hra sa zameriava na tímovú spoluprácu, kde je dôležité komunikovať a koordinovať akcie s ostatnými hráčmi. Battlefield 2042 ponúka rôzne herné režimy, ktoré uspokoja všetkých fanúšikov akčných hier, od klasických bitiek po nové a inovatívne výzvy.

Vstúpte do sveta Battlefield 2042 a zažite vojnu ako nikdy predtým. Pripravte sa na nové výzvy, strategické boje a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás vtiahnu do akcie. Nezabudnite, že v tejto hre sa nikdy nevzdávate – každý súboj je novou príležitosťou na víťazstvo!