Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) NSW

33,99 

Zdieľať:

Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) NSW je ultimátna akčná hra pre fanúšikov Power Rangers, ktorá oslavuje 25 rokov tejto ikonickej franšízy. V tejto hre si môžete vytvoriť vlastný tím z obľúbených postáv a zapojiť sa do dynamických súbojov. Super Edition obsahuje bohatý obsah z Collector’s Edition, všetkých sezónnych pasov a nový Street Fighter Pack. Hráči sa môžu tešiť na nové postavy, arény a online multiplayerové zápasy. Zažite epické akčné bitky s modernou grafikou a plynulými animáciami, ktoré vás vtiahnu do sveta Power Rangers ako nikdy predtým!

Kód: 431774 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) NSW

Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition je ultimátna herná skúsenosť, ktorá oslavuje 25 rokov ikonickej franšízy Power Rangers. Tento moderný titul kombinuje bohatý obsah z pôvodnej Collector’s Edition, všetkých troch sezónnych pasov a úplne nového Street Fighter Pack, čím ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť akčné tímové bitky s obľúbenými postavami.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu:

  • Vydavateľ: nWay
  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • EAN: 5016488137775

V tejto hre sa môžete postaviť na stranu súčasných aj klasických Power Rangers, ako aj ich najznámejších protivníkov. Hráči majú možnosť vytvoriť si vlastný tím a zapojiť sa do dynamických a strategických súbojov, ktoré sú známe svojou rýchlosťou a intenzitou. Hra ponúka širokú škálu postáv, pričom každá z nich má jedinečné schopnosti a štýly boja, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný zážitok podľa vlastných preferencií.

Okrem bohatého obsahu z predchádzajúcich edícií, Super Edition prináša aj nové postavy a arény, ktoré sú inšpirované kultovými momentmi z histórie Power Rangers. Hráči sa môžu tešiť na nové výzvy a zábavu, pričom sa môžu zapojiť do online multiplayerových zápasov alebo si užiť lokálne súboje s priateľmi.

Grafika hry je moderná a pútavá, pričom zachováva charakteristický štýl Power Rangers. Animácie sú plynulé a efekty sú vizuálne ohromujúce, čo prispieva k celkovému zážitku z hry. Hráči sa môžu ponoriť do akcie a vychutnať si každý moment, keď sa ich obľúbené postavy stretávajú v epických súbojoch.

Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition je ideálnou voľbou pre fanúšikov franšízy, ako aj pre nových hráčov, ktorí hľadajú zábavnú a akčnú hru. S množstvom obsahu, ktorý ponúka, a s možnosťou vytvoriť si vlastný tím, táto hra zaručuje hodiny zábavy a vzrušenia. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto legendárneho univerza a zažite akciu, ktorá vás vtiahne do sveta Power Rangers ako nikdy predtým!