Just Dance 2022 PS5

27,99 

Zdieľať:

Objavte svet tanca s hrou Just Dance 2022 pre PS5! S viac než 40 novými piesňami a rôznymi hernými režimami si užijete zábavu s rodinou a priateľmi. Pridajte sa k 138 miliónom hráčov a zdieľajte svoje tanečné výkony. Ideálna voľba pre milovníkov hudby a tanca, Just Dance 2022 ponúka intuitívne ovládanie a energické hodiny zábavy. Staňte sa hviezdou tanečného parketu a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

Kód: 431991 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Just Dance 2022 PS5

Pripravte sa na nezabudnuteľné tanečné zážitky s hrou Just Dance 2022 pre konzolu PS5! Tento najnovší diel populárnej tanečnej série od vydavateľa Ubisoft prichádza s množstvom noviniek, ktoré vás vtiahnu do sveta hudby a tanca. S viac než 40 novými piesňami a rôznymi svetmi, ktoré sú pripravené na objavovanie, sa môžete tešiť na hodiny zábavy s rodinou a priateľmi.

Jednou z najväčších predností Just Dance 2022 je jeho schopnosť spojiť hráčov z celého sveta. Pridajte sa k viac než 138 miliónom hráčov a zdieľajte svoje tanečné výkony s komunitou. Hra ponúka rôzne režimy, ktoré sú prispôsobené pre všetkých, bez ohľadu na úroveň zručností. Či už ste začiatočník alebo skúsený tanečník, Just Dance 2022 vám poskytne zábavu a výzvy, ktoré si zamilujete.

Kľúčové vlastnosti:

  • Nové piesne: Viac než 40 nových hitov, ktoré vás nenechajú sedieť na mieste.
  • Rôzne herné režimy: Užite si sólo tanec, alebo sa pripojte k priateľom a rodine v multiplayerových režimoch.
  • Komunitné funkcie: Zdieľajte svoje výkony a súťažte s hráčmi z celého sveta.
  • Prispôsobenie: Možnosť prispôsobiť si svoj tanečný zážitok podľa vlastných preferencií.

Hra Just Dance 2022 je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí milujú hudbu a tanec. S intuitívnym ovládaním a pestrou ponukou piesní sa môžete tešiť na zábavné a energické hodiny strávené s rodinou a priateľmi. Nezáleží na tom, či sa chystáte na rodinnú oslavu, alebo len chcete stráviť večer s priateľmi, Just Dance 2022 je perfektnou voľbou pre každú príležitosť.

Pripravte sa na to, aby ste sa stali hviezdou tanečného parketu! S Just Dance 2022 pre PS5 sa vaše tanečné schopnosti dostanú na novú úroveň. Nezabudnite si pripraviť pohodlné oblečenie a dostatok miesta na tancovanie, pretože táto hra vás určite dostane do pohybu!