Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ PS4

52,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo v Ghost of Tsushima (Director’s Cut) na PS4. Prežite fascinujúci príbeh samuraja Jina Sakai, ktorý bojuje proti mongolskej invázii na ostrove Tsushima. S rozsiahlou otvorenou mapou, prepracovaným bojovým systémom a vylepšenou grafikou, táto verzia ponúka nové misie a haptickú spätnú väzbu. Nezmeškajte túto akčnú adventúru, ktorá vás vtiahne do kultúry a histórie feudálneho Japonska.

Kód: 432324 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ PS4

Zažite epickú cestu do feudálneho Japonska s hrou Ghost of Tsushima (Director’s Cut) na platforme PS4. Táto akčná adventúra v otvorenom svete vás vtiahne do fascinujúceho prostredia, kde sa prelínajú boje, kultúra a príroda. Hráči sa ocitnú na ostrove Tsushima, ktorý je svedkom invázie mongolských vojsk. Ako posledný samuraj, Jin Sakai, sa musíte postaviť proti nepriateľom a zachrániť svoju vlasť.

Hra ponúka rozsiahly otvorený svet, ktorý je plný detailov a krásy. Preskúmajte rozmanité oblasti, od hustých lesov po malebné pláže, a objavujte starodávne pamiatky, ktoré rozprávajú príbehy minulosti. Každý kút ostrova je prepracovaný a ponúka unikátne zážitky, ktoré vás vtiahnu do atmosféry doby.

Jednou z hlavných predností Ghost of Tsushima je jeho prepracovaný systém boja. Hráči majú možnosť ovládať rôzne bojové štýly a techniky, čo im umožňuje prispôsobiť si svoj prístup k súbojom. Využite stealth taktiku na prekonanie nepriateľov alebo sa postavte priamo do boja s mečom v ruke. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní váš príbeh a vývoj postavy.

Director’s Cut verzia prináša množstvo nového obsahu, vrátane rozšíreného príbehu a nových misií, ktoré obohacujú herný zážitok. Okrem toho sa môžete tešiť na vylepšenú grafiku a optimalizáciu pre PS4, čo zaručuje plynulý a vizuálne ohromujúci zážitok. Hra tiež obsahuje nové funkcie, ako je podpora pre haptickú spätnú väzbu a adaptívne spúšte, ktoré ešte viac prehlbujú ponorenie do hry.

Okrem hlavného príbehu ponúka Ghost of Tsushima aj množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré vám umožnia objaviť bohatstvo kultúry a tradícií Japonska. Zbierajte artefakty, plňte úlohy pre miestnych obyvateľov a odhaľte tajomstvá ostrova. Každý krok, ktorý podniknete, vás privedie bližšie k pochopeniu histórie a kultúry tohto nádherného miesta.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh. Ghost of Tsushima (Director’s Cut) na PS4 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a tých, ktorí túžia po nezabudnuteľnom hernom zážitku v nádhernom prostredí feudálneho Japonska.