Evil West CZ (Day One Edition) PS4

39,99 

Zdieľať:

Objavte temný svet Evil West CZ (Day One Edition) na PS4, kde sa zlo skrýva za každým rohom. Ako lovec upírov sa postavíte proti hrozbám, ktoré ohrozujú americké hranice. V tejto akčnej hre od Focus Entertainment zažijete napínavé dobrodružstvo s exkluzívnym obsahom, vrátane plagátu a tlačených litografií. Vylepšujte svoje zbrane a schopnosti, bojujte v kooperatívnom režime a odhaľte tajomstvá amerického Západu. Predobjednajte si Evil West ešte dnes a staňte sa hrdinom, ktorý zastaví zlo!

Kód: 432554 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Evil West CZ (Day One Edition) PS4

Vstúpte do temného a vzrušujúceho sveta hry Evil West, kde sa zlo skrýva za každým rohom a vy ste poslednou nádejou pre ľudstvo. Ako jeden z posledných agentov tajného inštitútu na lov upírov sa postavíte proti hrozbe, ktorá ohrozuje americké hranice. Táto akčná hra, vydaná spoločnosťou Focus Entertainment, ponúka jedinečný mix westernovej atmosféry a hororových prvkov, ktoré vás vtiahnu do svojho príbehu.

Hra Evil West je dostupná na platforme PS4 a ponúka hráčom možnosť zažiť napínavé dobrodružstvo v koži odvážneho lovca upírov. V rámci Day One Edition získate exkluzívny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok. Predobjednávkou hry získate:

  • Exkluzívny plagát
  • 3 tlačené litografie
  • Stiahnuteľný kód pre Skin Pack

V Evil West sa ocitnete v úlohe hrdinu, ktorý musí čeliť temným silám a odhaliť tajomstvá, ktoré sa skrývajú v hlbinách amerického Západu. Hra kombinuje intenzívne akčné sekvencie s bohatým príbehom, ktorý vás zavedie do nebezpečných situácií, kde budete musieť využiť svoje zručnosti a taktiku, aby ste prežili. S množstvom zbraní a schopností, ktoré môžete vylepšovať, sa môžete prispôsobiť svojmu hernému štýlu a čeliť nepriateľom rôznymi spôsobmi.

Grafika hry je na vysokej úrovni, pričom detailne spracované prostredie a postavy vytvárajú pohlcujúci zážitok. Hráči sa môžu tešiť na dynamické súboje, ktoré sú plné adrenalínu a napätia. Okrem toho, Evil West ponúka aj kooperatívny režim, kde môžete bojovať po boku svojich priateľov a spoločne čeliť temným silám.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto jedinečného dobrodružstva. Evil West CZ (Day One Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a hororových príbehov. Predobjednajte si hru ešte dnes a získajte exkluzívny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok. Zlo nikdy nespí, ale vy môžete byť tým, kto ho zastaví!