FIFA 22 CZ PS5

16,49 

Zdieľať:

FIFA 22 CZ PS5Electronic Arts, ktorá využíva technológiu HyperMotion na realistické pohyby a animácie. S vylepšenou grafikou a rýchlym načítaním na konzole PS5 ponúka široké herné režimy, vrátane Ultimate Team a kariérneho režimu. Hráči môžu súťažiť online a vychutnať si cross-play s priateľmi. Zažite najrealistickejší futbalový zážitok s FIFA 22 na PS5!

Kód: 432601 Kategória: Vydavateľ:

O hre

FIFA 22 CZ PS5 – Revolúcia vo svete futbalových hier

FIFA 22 CZ pre konzolu PlayStation 5 je najnovším prírastkom do populárnej série futbalových hier od vydavateľa Electronic Arts. S touto hrou sa dostávate do sveta, kde sa realita stretáva s virtuálnym futbalom, a to všetko vďaka revolučnej technológii novej generácie HyperMotion.

Technológia HyperMotion, exkluzívne vyvinutá pre konzoly novej generácie, prináša do hry neuveriteľne realistické pohyby a animácie. Vďaka pokročilým dátam z celého tímu a strojovému učeniu sa hrateľnosť stáva intenzívnejšou a dynamickejšou. Hráči môžu očakávať, že každý zápas bude jedinečný, s realistickými interakciami a pohybmi, ktoré verne odrážajú skutočné futbalové situácie. Týmto spôsobom sa FIFA 22 stáva nielen hrou, ale aj zážitkom, ktorý vás vtiahne do sveta profesionálneho futbalu.

Na PS5 sa môžete tešiť na vylepšenú grafiku a rýchlejšie načítanie, čo znamená, že sa môžete sústrediť na hru bez zbytočných prestávok. Hra ponúka širokú škálu herných režimov, vrátane obľúbeného režimu Ultimate Team, kde si môžete vytvoriť svoj vlastný tím snov, alebo kariérneho režimu, v ktorom sa môžete stať manažérom svojho obľúbeného klubu. FIFA 22 tiež prináša vylepšené možnosti prispôsobenia, ktoré vám umožnia prispôsobiť si svoj tím a hráčov podľa vlastných predstáv.

Okrem toho, FIFA 22 CZ na PS5 ponúka aj vylepšené funkcie online hrania, ktoré umožňujú hráčom súťažiť proti sebe v reálnom čase. S novými ligami a turnajmi sa môžete tešiť na neustále výzvy a možnosť získať cenné odmeny. Hra taktiež podporuje cross-play, čo znamená, že môžete hrať s priateľmi bez ohľadu na to, akú platformu používajú.

FIFA 22 CZ pre PS5 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov futbalu a videohier. S revolučnou technológiou HyperMotion, vylepšenou grafikou a širokým spektrom herných režimov ponúka táto hra nezabudnuteľný zážitok, ktorý si zamilujete. Pripravte sa na to, že sa stanete súčasťou najrealistickejšej futbalovej hry, akú ste kedy hrali. Nezmeškajte príležitosť zažiť futbal ako nikdy predtým s FIFA 22 na PS5!