Star Wars: Jedi Knight Collection PS4

17,99 

Zdieľať:

Objavte Star Wars: Jedi Knight Collection pre PS4, ktorá obsahuje legendárne tituly Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Prežite epické dobrodružstvá, ovládnite sily Jedi a zapojte sa do akcie s pútavým príbehom a nezabudnuteľnými postavami. Ideálna voľba pre fanúšikov Star Wars, ktorí chcú zažiť klasiku na modernej platforme. Vydavateľ THQ Nordic zabezpečuje optimalizáciu pre PS4, čo zaručuje plynulý herný zážitok. Pripravte sa na akciu a napätie v tejto epickej kolekcii!

Kód: 434814 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars: Jedi Knight Collection PS4

Vstúpte do galaxie plnej dobrodružstva a epických súžení s Star Wars: Jedi Knight Collection pre PS4. Táto kolekcia ponúka fanúšikom legendárne hry, ktoré formovali svet Star Wars, a to konkrétne Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Tieto tituly sú známe svojou hlbokou hrateľnosťou, pútavým príbehom a nezabudnuteľnými postavami, ktoré si zamilujete.

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast vás zavedie do úlohy Kylea Katarn, bývalého Jedi, ktorý sa snaží vyrovnať so svojou minulosťou a čelí temným silám. Hráči sa môžu tešiť na kombináciu akcie a strategického myslenia, pričom využívajú široké spektrum zbraní a síl Jedi. Hra ponúka aj možnosť voľby, ktorá ovplyvňuje vývoj príbehu a osud postáv.

Na druhej strane, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy umožňuje hráčom vytvoriť si vlastného Jediho a prežiť vzrušujúce dobrodružstvá na ceste k majstrovstvu. Hráči sa môžu zapojiť do rôznych misií, trénovať pod vedením známych postáv ako Lando Calrissian a ďalších, a rozvíjať svoje schopnosti v boji s temnými silami. Hra ponúka aj multiplayerový režim, ktorý umožňuje súťažiť s priateľmi a inými hráčmi z celého sveta.

Obe hry sú známe svojou vynikajúcou grafikou a pohlcujúcim zvukovým dizajnom, ktorý prenáša hráčov priamo do srdca Star Wars univerza. S intuitívnym ovládaním a dynamickým herným prostredím sa hráči môžu tešiť na hodiny zábavy a napätia.

Kolekcia Star Wars: Jedi Knight Collection je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov Star Wars, ktorí chcú zažiť klasické tituly na modernej platforme. Vydavateľ THQ Nordic zabezpečuje, že tieto hry sú optimalizované pre PS4, čo zaručuje plynulý a bezproblémový herný zážitok.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej ságy a objavte, čo znamená byť Jedi. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné momenty v Star Wars: Jedi Knight Collection pre PS4. Vstúpte do boja za spravodlivosť a zažite dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do galaxie ďaleko, ďaleko odtiaľto.