Prison Architect – Island Bound [Steam]

9,99 

Zdieľať:

Prison Architect – Island Bound je vzrušujúce rozšírenie strategickej simulácie, ktoré vás zavedie na malebný ostrov, kde budete budovať a spravovať vlastné väzenie. S novými helikoptérami a loďami na prepravu väzňov a zásob, Island Bound ponúka inovatívne stratégie a taktiky. Objavte nové typy väzňov, vylepšené architektonické možnosti a rozšírené správcovské funkcie. Čelíte výzvam ako prírodné katastrofy a vzbury väzňov, ktoré preveria vaše schopnosti. Vydané spoločnosťou Paradox Interactive, toto rozšírenie je dostupné na PC digital. Pripravte sa na strategické dobrodružstvo v Prison Architect: Island Bound!

Kód: 435046 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Prison Architect – Island Bound [Steam]

Prison Architect: Island Bound je rozšírenie populárnej strategickej simulácie, ktoré ponúka hráčom nové a vzrušujúce možnosti, ako budovať a spravovať vlastné väzenie. S touto expanziou sa dostanete na malebný ostrov, kde budete čeliť novým výzvam a príležitostiam, ktoré vám umožnia preukázať svoje schopnosti v oblasti architektúry a správy väzenského systému.

Jednou z hlavných noviniek, ktoré Island Bound prináša, je možnosť využívať helikoptéry a lode na prepravu väzňov a zásob. Tieto nové dopravné prostriedky otvárajú dvere k inovatívnym stratégiám a taktike, ako efektívne spravovať väzenie. Hráči sa musia naučiť, ako optimalizovať svoje operácie a zabezpečiť, aby všetko fungovalo hladko, aj keď sa situácia skomplikuje.

V rámci tejto expanzie sa hráči môžu tešiť na množstvo nových prvkov, ako sú nové typy väzňov, vylepšené možnosti architektúry a rozšírené možnosti správy. Každý aspekt budovania väzenia je dôležitý, od plánovania celého komplexu až po zabezpečenie, aby sa väzni cítili pod kontrolou a bezpečne. Hráči budú musieť starostlivo zvážiť, ako rozmiestniť svoje zariadenia a personál, aby sa predišlo konfliktom a zabezpečila sa hladká prevádzka.

Okrem toho, Prison Architect: Island Bound ponúka aj nové výzvy a scenáre, ktoré vás postavia pred zložitosti správy väzenia na ostrove. Hráči budú musieť čeliť rôznym situáciám, ako sú prírodné katastrofy, vzbury väzňov a ďalšie nepredvídateľné udalosti, ktoré môžu ohroziť bezpečnosť a stabilitu ich väzenského komplexu.

Vydavateľom tejto expanzie je Paradox Interactive, známy svojou kvalitou a inováciami v oblasti herného priemyslu. Prison Architect: Island Bound je dostupný na platforme PC digital, čo znamená, že si ho môžete jednoducho zakúpiť a stiahnuť priamo do svojho počítača.

Ak ste fanúšikom strategických hier a máte radi výzvy, Prison Architect: Island Bound je pre vás ideálnou voľbou. Vstúpte do sveta väzenského manažmentu a ukážte, že dokážete postaviť a spravovať väzenie, ktoré prekoná všetky očakávania. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo plné napätia, stratégie a kreativity!