Battletech (Deluxe Edition) [Steam]

59,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Battletech (Deluxe Edition) na Steam, strategickej ťahovej taktiky, ktorá vás prenesie do roku 3025. Prevezmite velenie nad vlastným žoldnierskym oblečením a ovládajte obrovské mechanizované bojové vozidlá – BattleMechs. S bohatým príbehom, exkluzívnymi misiami a rozšírenými možnosťami prispôsobenia, Battletech ponúka hlbokú stratégiu a intenzívne boje. Pripravte sa na výzvy galaktického konfliktu a ukážte svoje veliteľské schopnosti!

Kód: 435193 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Battletech (Deluxe Edition) [Steam]

Vstúpte do fascinujúceho sveta Battletech, strategickej ťahovej taktiky, ktorá vás prenesie do roku 3025, do doby, keď galaxia čelí neustálemu konfliktu. Hra, vytvorená pôvodným autorom BATTLETECH/MechWarrior Jordana Weismana a talentovanými vývojármi zo série Shadowrun Returns, ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje hlbokú stratégiu s intenzívnym bojom.

V Battletech prevezmete velenie nad vlastným žoldnierskym oblečením, známe ako „Mechov“. Tieto obrovské mechanizované bojové vozidlá sú srdcom hry a ich správne ovládanie je kľúčom k víťazstvu na bojisku. Hráči sa musia rozhodovať nielen o taktike v boji, ale aj o správe svojich zdrojov, náboru nových pilotov a vylepšovaní svojich BattleMechs. Každé rozhodnutie môže mať zásadný dopad na výsledok vašich misií a celkovú situáciu vo vojne.

Hra ponúka bohatý a dynamický príbeh, ktorý sa rozvíja prostredníctvom rôznych misií a interakcií s inými frakciami. Vstúpte do sveta, kde sa rodiny bojujú o moc a vplyv, a vy sa musíte postarať o to, aby vaše žoldnierske oblečenie prežilo v nehostinných podmienkach galaktického konfliktu. Systém ťahových bojov umožňuje hráčom premýšľať strategicky a plánovať každý krok, čo zvyšuje napätie a zábavu pri každom súboji.

Deluxe Edition Battletech prináša množstvo bonusového obsahu, vrátane exkluzívnych misií, unikátnych BattleMechs a ďalších vylepšení, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na rozšírené možnosti prispôsobenia svojich mechanizovaných bojových vozidiel, čo im umožní vytvoriť si vlastný štýl boja a prispôsobiť sa rôznym herným situáciám.

Grafika a zvukové efekty v Battletech sú na vysokej úrovni, čo umocňuje atmosféru a ponorenie do herného sveta. Každý súboj je vizuálne pôsobivý a zvukové efekty dodávajú na intenzite, čím sa hráči cítia ako skutoční velitelia na bojisku.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje strategické myslenie, napínavé boje a hlboký príbeh, Battletech (Deluxe Edition) je ideálnou voľbou. Pripravte sa na výzvy, ktoré vás čakajú v galaktickej vojne, a ukážte, že ste schopní viesť svoje žoldnierske oblečenie k víťazstvu!