Saints Row CZ (Day One Edition) PS4

28,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušujúci svet Saints Row CZ (Day One Edition) pre PS4, kde sa zločin a moc prelínajú v nebezpečnom meste Santo Iles. Vytvorte si vlastného hrdinu, prispôsobte si gang a bojujte proti rivalom v otvorenom svete plnom misií a absurdného humoru. S exkluzívnymi bonusmi v Day One Edition zažite akciu a zábavu, ktorá vás udrží v hre dlhé hodiny. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo a staňte sa legendou v Saints Row!

Kód: 435258 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Saints Row CZ (Day One Edition) PS4

Vstúpte do vzrušujúceho a nebezpečného sveta Santo Iles, fiktívneho mesta, ktoré je srdcom amerického juhozápadu. Saints Row CZ (Day One Edition) pre PS4 vás zavedie do prostredia, kde zločin a moc sú na dennom poriadku. V tejto hre sa ocitnete v úlohe budúceho Šéfa, ktorý sa spolu so svojou skupinkou priateľov snaží vybudovať vlastný zločinecký podnik a presláviť sa v neľútostnom svete gangov.

Hra ponúka bohatý a otvorený svet, ktorý je plný možností. Môžete sa zapojiť do rôznych misií, ktoré vás prevedú napínavými príbehmi a výzvami. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní váš postup a reputáciu v meste. Vytvorte si vlastný gang, zlepšujte svoje zručnosti a bojujte proti rivalom, ktorí sa snažia získať kontrolu nad Santo Iles.

Jednou z hlavných predností Saints Row CZ je jeho prispôsobiteľnosť. Hráči majú možnosť vytvoriť si vlastného hrdinu, od vzhľadu až po osobnosť. Môžete si vybrať z množstva zbraní, vozidiel a vybavenia, ktoré vám pomôžu v boji proti nepriateľom. Hra sa vyznačuje aj svojou humoristickou atmosférou, ktorá je typická pre celú sériu Saints Row, a ponúka množstvo zábavných a absurdných situácií.

Okrem hlavného príbehu sa môžete tešiť aj na rôzne vedľajšie aktivity, ktoré obohatia váš herný zážitok. Od pretekov, cez súboje až po rôzne mini-hry, Saints Row ponúka široké spektrum zábavy, ktorá vás udrží v akcii dlhé hodiny. Hra je navrhnutá tak, aby ste sa mohli baviť sami alebo s priateľmi v kooperatívnom režime.

Vydavateľ Deep Silver prináša na trh túto jedinečnú edíciu, ktorá je určená pre všetkých fanúšikov akčných hier a zábavy. Day One Edition obsahuje exkluzívne bonusy, ktoré obohatia váš herný zážitok a poskytnú vám výhodu v boji o moc v Santo Iles.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, kde sa zločin a zábava spájajú do jedného. Saints Row CZ (Day One Edition) pre PS4 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú akciu, humor a nekonečné možnosti prispôsobenia. Vstúpte do sveta, kde sa stávate legendou a ukážte, že ste pripravení na všetko, aby ste sa dostali na vrchol!