Age of Wonders 3 Collection [Steam]

24,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet stratégií s Age of Wonders 3 Collection na Steam. Táto kolekcia obsahuje hlavnú hru Age of Wonders III a rozšírenia, ako sú Deluxe Edition DLC, Eternal Lords Expansion a Golden Realms Expansion. Vstúpte do magického kráľovstva, budujte armády a objavujte tajomstvá v dynamických bojoch. S nádhernou grafikou a hlbokým herným systémom je Age of Wonders 3 Collection ideálnou voľbou pre fanúšikov ťahových stratégií a RPG hier.

Kód: 435271 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Age of Wonders 3 Collection [Steam]

Vstúpte do fascinujúceho sveta stratégií s Age of Wonders 3 Collection, ktorá ponúka komplexný zážitok pre všetkých fanúšikov tohto žánru. Táto kolekcia, vydaná 9. apríla 2011, je výsledkom práce renomovaného vývojára a vydavateľa Paradox Interactive, známeho svojimi kvalitnými strategickými hrami. S PEGI hodnotením 15 je táto hra vhodná pre starších hráčov, ktorí hľadajú hlboké a pohlcujúce herné zážitky.

Kolekcia obsahuje štyri kľúčové tituly, ktoré obohacujú základnú hru:

  • Age of Wonders III – Hlavná hra, ktorá kombinuje prvky ťahovej stratégie a RPG. Hráči sa ocitnú v magickom svete, kde budú budovať svoje kráľovstvo, viesť armády a objavovať tajomstvá.
  • Age of Wonders III – Deluxe Edition DLC – Tento rozšírený balík ponúka dodatočný obsah, ktorý obohacuje herný zážitok o nové jednotky, mapy a herné mechaniky.
  • Age of Wonders III – Eternal Lords Expansion – Rozšírenie, ktoré pridáva nové frakcie, kampane a herné možnosti, čím zvyšuje variabilitu a hĺbku hry.
  • Age of Wonders III – Golden Realms Expansion – Toto rozšírenie sa zameriava na objavovanie nových území a kultúr, pričom prináša aj nové herné mechaniky a výzvy.

Hlavným lákadlom Age of Wonders 3 je jeho kombinácia strategického plánovania a dynamického boja. Hráči majú možnosť vytvárať a prispôsobovať svoje armády, pričom každé rozhodnutie môže mať zásadný dopad na výsledok bitiek. Hra ponúka bohatý systém vývoja postáv a jednotiek, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl podľa vlastných preferencií.

Okrem toho, Age of Wonders 3 sa môže pochváliť nádhernou grafikou a detailným herným svetom, ktorý je plný rôznych rás, mágie a tajomstiev. Hráči môžu preskúmavať rozmanité prostredia, od hustých lesov po zasnežené hory, pričom každé územie ponúka unikátne výzvy a príležitosti.

Vďaka rozšíreniam a DLC sa hráči môžu tešiť na neustále nové výzvy a obsah, ktorý zaručuje, že hra zostane zaujímavá aj po mnohých hodinách hrania. Age of Wonders 3 Collection je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú hlboký a strategický zážitok, ktorý kombinuje prvky RPG a ťahovej stratégie.

Nezmeškajte príležitosť ponoriť sa do tohto epického dobrodružstva a staňte sa majstrom v umení vojny a diplomacie v Age of Wonders 3 Collection.