Humankind [Steam]

47,99 

Zdieľať:

Humankind je inovatívna historická strategická hra na Steam, ktorá vám umožní vytvoriť jedinečnú civilizáciu kombinovaním až 60 historických kultúr. Prežite fascinujúci zážitok, kde každé rozhodnutie ovplyvní osud vašich národov. V Humankind sa stretnete s historickými postavami a udalosťami, pričom sa postaráte o rozvoj miest, hospodárstvo a diplomaciu. Objavte nekonečné možnosti a zanechajte svoj odtlačok v dejinách ľudstva na platforme PC digital.

Kód: 435544 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Humankind [Steam]

Humankind je revolučná historická strategická hra, ktorá vám umožní prepísať príbeh ľudskej histórie a vytvoriť jedinečnú civilizáciu podľa vašich predstáv. V tejto hre sa môžete stať architektom vlastného osudu, kombinujúc až 60 historických kultúr a vedúc svojich ľudí od skromných počiatkov v neolitickej ére až po rozmach v novoveku.

Hra ponúka fascinujúci zážitok, kde sa rozhodujete o osude svojich národov a kultúr. Môžete si vybrať z rôznych kultúr, ktoré sa vyznačujú svojimi jedinečnými vlastnosťami a schopnosťami. Týmto spôsobom môžete vytvoriť civilizáciu, ktorá odráža vaše hodnoty a ambície. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní vývoj vašej kultúry a jej miesto v histórii.

Jednou z najzaujímavejších vlastností Humankind je systém kombinovania kultúr. Môžete si vybrať kultúry z rôznych historických období a kombinovať ich, čím vytvoríte unikátne zloženie, ktoré sa prispôsobí vašim herným štýlom. Tento systém umožňuje nekonečné možnosti a zaručuje, že každé hranie bude jedinečné.

Hra sa odohráva v dynamickom svete, kde sa stretávajú rôzne civilizácie. Musíte sa postarať o rozvoj svojich miest, hospodárstvo, diplomaciu a vojenskú stratégiu. V Humankind sa stretnete s historickými postavami a udalosťami, ktoré ovplyvnili svet, a budete mať možnosť ich prežiť a ovplyvniť ich priebeh.

Grafika a zvukové spracovanie sú na vysokej úrovni, čo umocňuje zážitok z hry. Hráči sa môžu tešiť na nádherne navrhnuté prostredia, ktoré verne odrážajú rôzne kultúrne a historické obdobia. Hra je dostupná na platforme PC digital a je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov stratégií a histórie.

V Humankind sa nielenže učíte o histórii, ale aj sa stávate jej súčasťou. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, má svoje následky a ovplyvňuje budúcnosť vašej civilizácie. Ste zodpovední za to, ako sa vaša kultúra vyvinie a aké dedičstvo zanecháte pre budúce generácie.

Pripravte sa na výnimočnú cestu naprieč históriou a objavte, aké to je viesť svoj národ k sláve v Humankind. Vytvorte si vlastný príbeh a zanechajte svoj odtlačok v dejinách ľudstva!