Forza Horizon 5 CZ (VIP Membership)

19,99 

Zdieľať:

Forza Horizon 5 CZ (VIP Membership)exkluzívne odmeny, ako sú unikátne autá Forza Edition a dvojnásobné odmeny v kreditoch. S VIP členstvom získate aj darovaný dom, ktorý slúži ako základňa pre vaše dobrodružstvá. Vychutnajte si nádhernú grafiku a otvorený svet Forza Horizon 5 s množstvom obsahu a akcií dostupných len pre členov. Staňte sa majstrom na trati a zažite nezabudnuteľné závody s Forza Horizon 5 CZ (VIP Membership).

Kód: 435691 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Forza Horizon 5 CZ (VIP Membership)

Forza Horizon 5 CZ (VIP Membership) je ideálnou voľbou pre všetkých nadšencov automobilových hier, ktorí chcú zažiť ešte viac vzrušenia a exkluzivity vo svete závodných hier. Toto členstvo ponúka množstvo výhod, ktoré posunú váš herný zážitok na novú úroveň a umožnia vám odlíšiť sa od ostatných hráčov na Festivale Horizon.

Exkluzívne odmeny sú hlavným lákadlom VIP členstva. Hráči získajú tri unikátne autá Forza Edition, ktoré sú nielen vizuálne atraktívne, ale aj výkonné, čo vám umožní dominovať na trati. Okrem toho VIP členovia dostanú korunu, ktorá symbolizuje ich status a úspechy v hre. Individuálne doplnky, emotikony a klaksón pridávajú osobitý nádych a umožňujú prispôsobiť si herný zážitok podľa vlastných predstáv.

VIP členstvo tiež zahŕňa darovaný dom pre hráčov, čo je skvelý spôsob, ako si vytvoriť vlastný priestor v hre. Tento dom slúži ako základňa, kde si môžete odpočinúť medzi závodmi a plánovať svoje ďalšie dobrodružstvá. Navyše, VIP členovia získavajú dvojnásobné odmeny v kreditoch za závody, čo znamená, že si môžete rýchlejšie vylepšiť svoje vozidlá a rozšíriť svoju zbierku.

Forza Horizon 5 je známa svojou nádhernou grafikou a otvoreným svetom, ktorý ponúka množstvo možností na preskúmanie. S VIP členstvom sa môžete tešiť na ešte viac obsahu a exkluzívnych akcií, ktoré sú dostupné len pre členov. Vydavateľ Microsoft Games Studios sa postaral o to, aby ste mali prístup k najnovším aktualizáciám a rozšíreniam, ktoré obohatia váš herný zážitok.

Či už ste skúsený hráč alebo nováčik, Forza Horizon 5 CZ (VIP Membership) vám poskytne všetky nástroje a výhody, ktoré potrebujete na to, aby ste sa stali majstrom na trati. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru s exkluzívnymi výhodami, ktoré vám VIP členstvo ponúka. Pripravte sa na vzrušujúce závody, nádherné scenérie a nezabudnuteľné zážitky, ktoré vás čakajú vo svete Forza Horizon 5.