Forza Horizon 5 CZ (Standard Edition)

62,99 

Zdieľať:

Objavte Forza Horizon 5 CZ (Standard Edition), najnovšiu závodnú hru, ktorá vás zavedie do farebného a rozmanitého otvoreného sveta Mexika. Preskúmajte nádherné krajiny, od tropických pláží po majestátne hory, a užite si široký výber rôznorodých vozidiel. Vydajte sa na dobrodružstvo s novým rozšírením Horizon Rallye, prispôsobte si svoje vozidlo a zapojte sa do multiplayerových závodov s priateľmi. Forza Horizon 5 je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov závodných hier, ktorí hľadajú zábavu a vzrušenie!

Kód: 435656 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Forza Horizon 5 CZ (Standard Edition)

Forza Horizon 5 je najnovším prírastkom do populárnej série závodných hier, ktorá ponúka hráčom jedinečný zážitok z jazdy v otvorenom svete. Tentokrát sa presúvame do farebného a rozmanitého prostredia Mexika, kde na vás čakajú nekonečné možnosti zábavy a dobrodružstva. Hra je dostupná na platforme XBOX X|S a ponúka hráčom možnosť preskúmať nádherné krajiny, od tropických pláží po majestátne hory.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozmanité prostredie Mexika, ktoré je plné farieb a detailov. Každý kút krajiny ponúka unikátne výzvy a scenérie, ktoré vás uchvátia.
  • Rôznorodé vozidlá: V hre máte k dispozícii široký výber áut, od športových vozidiel po terénne automobily, ktoré sú pripravené na akúkoľvek výzvu.
  • Horizon Rallye: Vydajte sa na dobrodružstvo v drsnej Sierra Nueve s novým rozšírením Horizon Rallye, ktoré ponúka samostatné závody a výzvy.
  • Prispôsobenie: Upravte si svoje vozidlo podľa vlastných predstáv a zlepšite jeho výkon, aby ste sa stali najlepším jazdcom v hre.
  • Multiplayer: Zapojiť sa môžete do online závodov s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta, čím si užijete ešte viac zábavy a súťaženia.

Forza Horizon 5 je viac než len závodná hra; je to zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta rýchlosti a adrenalínu. Hráči môžu organizovať rôzne podujatia, preteky a výzvy, čím si vytvárajú vlastné dobrodružstvá. Hra ponúka aj dynamické počasie a ročné obdobia, ktoré ovplyvňujú jazdné podmienky a pridávajú na realistickosti.

Vydavateľom hry je Microsoft Games Studios, čo zaručuje vysokú kvalitu a podporu. Forza Horizon 5 CZ (Standard Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov závodných hier, ktorí hľadajú zábavu a vzrušenie v nádhernom prostredí. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto úžasnej jazdeckej komunity a zažite nezabudnuteľné chvíle na cestách Mexika!