Forza Horizon 5 CZ (Premium Edition)

89,99 

Zdieľať:

Forza Horizon 5 CZ (Premium Edition) je najnovšia závodná hra, ktorá vás zavedie do malebného Mexika. Objavte otvorený svet plný výziev, pretekajte s vynikajúcimi autami a užite si rozšírenie Horizon Rallye. Prispôsobte si vozidlá a zapojte sa do multiplayerových režimov s priateľmi. Vydaná spoločnosťou Microsoft Games Studios, táto edícia ponúka exkluzívny obsah a nezabudnuteľné dobrodružstvo na platforme Xbox X|S.

Kód: 435655 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Forza Horizon 5 CZ (Premium Edition)

Forza Horizon 5 CZ (Premium Edition) je najnovším prírastkom do populárnej série závodných hier, ktorá vás pozýva na nezabudnuteľnú jazdu po malebnej krajine Mexika. Táto verzia hry ponúka hráčom jedinečnú príležitosť preskúmať rozmanité prostredia, od tropických pláží po majestátne hory, a to všetko v nádhernej grafike, ktorá vás vtiahne do akcie.

Otvorený svet a nekonečné možnosti

Forza Horizon 5 sa vyznačuje otvoreným svetom, ktorý je plný výziev a dobrodružstiev. Hráči môžu slobodne jazdiť, pretekať a objavovať rôzne lokality, pričom každá z nich ponúka unikátne zážitky. Od pretekov na okruhu po off-road dobrodružstvá, táto hra vám umožní zažiť všetko, čo si len dokážete predstaviť.

Horizon Rallye

Jednou z najzaujímavejších funkcií Premium Edition je rozšírenie Horizon Rallye, ktoré ponúka samostatne predajný obsah. Toto rozšírenie vás zavedie do drsnej Sierra Nuevy, kde si môžete vyskúšať svoje zručnosti v rallye pretekoch. S realistickým ovládaním a dynamickým prostredím sa môžete tešiť na vzrušujúce závody, ktoré preveria vaše schopnosti.

Vynikajúce autá a prispôsobenie

Forza Horizon 5 ponúka široký výber automobilov, od klasických modelov po najnovšie superšporty. Hráči môžu svoje vozidlá prispôsobiť podľa vlastných predstáv, čo pridáva na hrateľnosti a osobitosti. Každé auto má svoje jedinečné vlastnosti, ktoré môžete využiť na dosiahnutie víťazstva v pretekoch.

Komunitné funkcie a multiplayer

Hra podporuje aj komunitné funkcie, kde sa môžete spojiť s priateľmi a inými hráčmi. Organizovanie pretekov, zdieľanie zážitkov a súťaženie v rôznych výzvach robí z Forza Horizon 5 skutočne sociálny zážitok. Multiplayerové režimy ponúkajú nekonečné možnosti zábavy a súťaženia.

Vydavateľ a platforma

Forza Horizon 5 CZ (Premium Edition) je vydaná spoločnosťou Microsoft Games Studios a je dostupná na platforme Xbox X|S v digitálnej forme. S touto edíciou získate prístup k exkluzívnemu obsahu a rozšíreniam, ktoré obohatia váš herný zážitok.

Zažite vzrušenie z jazdy v najlepších autách na svete a objavte krásy Mexika s Forza Horizon 5 CZ (Premium Edition). Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás nielen zabaví, ale aj prekvapí svojou hĺbkou a rozmanitosťou.