Forza Horizon 5 CZ (Premium Add-Ons Bundle)

49,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Forza Horizon 5 s Premium Add-Ons Bundle, ktorý obohacuje váš herný zážitok o nové vozidlá, pretekárske výzvy a exkluzívne udalosti. Preskúmajte rozmanité prostredie Mexika, užite si adrenalínové preteky v Horizon Rallye a prispôsobte si hru podľa svojich predstáv. Tento balík je dostupný na XBOX X|S a ponúka nekonečné možnosti zábavy a vzrušenia. Nezmeškajte šancu zažiť jedinečné dobrodružstvo v Forza Horizon 5!

Kód: 435690 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Forza Horizon 5 CZ (Premium Add-Ons Bundle)

Vstúpte do fascinujúceho sveta Forza Horizon 5, kde sa otvárajú brány do nádherného Mexika, plného farieb a vzrušujúcich dobrodružstiev. Tento Premium Add-Ons Bundle je ideálnym spôsobom, ako obohatiť váš herný zážitok a posunúť ho na novú úroveň. S množstvom nových funkcií a obsahu, ktoré sú k dispozícii, sa pripravte na neobmedzenú zábavu a vzrušujúce preteky.

Forza Horizon 5 ponúka hráčom jedinečnú príležitosť preskúmať rozmanité prostredie Mexika, od tropických pláží po majestátne hory. S týmto balíkom rozšírení získate prístup k novým vozidlám, pretekárskym výzvam a exkluzívnym udalostiam, ktoré vás vtiahnu do akcie. Nezáleží na tom, či ste skúsený pretekár alebo nováčik, Forza Horizon 5 ponúka niečo pre každého.

Jednou z hlavných atrakcií tohto balíka je Horizon Rallye, samostatne predajné rozšírenie, ktoré vás zavedie do drsnej Sierra Nuevy. Tu sa môžete tešiť na adrenalínové preteky v teréne, kde si vyskúšate svoje zručnosti za volantom v náročných podmienkach. Horizon Rallye je navrhnuté tak, aby poskytovalo realistický zážitok z rallye pretekov, pričom si zachováva zábavný a prístupný herný štýl, ktorý je pre sériu Forza typický.

Okrem nových pretekov a vozidiel, Premium Add-Ons Bundle obsahuje aj množstvo ďalších vylepšení, ktoré obohatia váš herný zážitok. Môžete sa tešiť na nové úpravy vozidiel, exkluzívne oblečenie pre vašu postavu a množstvo ďalších prídavkov, ktoré vám umožnia prispôsobiť si hru podľa svojich predstáv. Vytvorte si vlastný štýl a ukážte svetu, kto ste na trati.

Forza Horizon 5 CZ (Premium Add-Ons Bundle) je dostupný na platforme XBOX X|S v digitálnej forme, čo znamená, že si ho môžete jednoducho stiahnuť a začať hrať okamžite. Vydavateľom tohto úžasného titulu je Microsoft Games Studios, čo zaručuje vysokú kvalitu a zábavu, ktorú si hráči zaslúžia.

Nezmeškajte príležitosť zažiť jedinečné dobrodružstvo v Forza Horizon 5. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, nádherné prostredie a nekonečné možnosti prispôsobenia. S Premium Add-Ons Bundle sa vaša jazda stane ešte zábavnejšou a nezabudnuteľnou. Vydajte sa na cestu a objavte všetko, čo Forza Horizon 5 ponúka!